معاون دادگستری استان همدان:

تسهیلات مطلوبی به خود اشتغالی معتادان بهبود‌یافته تخصیص داده شده است

معاون قضایی، اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان همدان گفت: تسهیلات بسیار خوبی به خود اشتغالی معتادان بهبود‌یافته تخصیص داده شده و علاوه بر ارائه اعتبار برای راه‌اندازی شغل ‌مزایایی زیادی از جمله عدم پرداخت بیمه، اقساط بلند مدت نیز به این افراد اختصاص داده شده است.
کد خبر: ۱۳۲۰۷۶۰

به گزارش جام جم آنلاین همدان؛ دکتر عباس نجفی، در جلسه آئین‌نامه مراقبت بعد از خروج معتادان به منظور بررسی زمینه‌های اشتغال معتادان بهبود یافته و زندانیان آزاد شده از حبس ضمن تبریک دهه کرامت، اظهار کرد: مراقبت بعد از خروج، حرفه‌آموزی و اشتغال معتادان بهبود یافته یکی از مباحثی است که از اهمیت زیادی برخوردار است و نیازمند همکاری، هماهنگی و تجمیع ظرفیت‌ها تمامی دستگاه‌های مربوطه است.

معاون قضایی، اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان همدان افزود: براساس آئین‌نامه مراقبت بعد از خروج معتادان بعد از اتمام دوره درمان فرد معتاد باید بستگی به شرایط، وضعیت جسمانی و سابقه فرد باید براساس تشخیص مقام قضایی به یکی از مراقبت‌های موضوع ماده دو آئین‌نامه مذکور اعمال گردد که مهمترین آن اشتغال می‌باشد.

وی با اشاره به اعلام ظرفیت برخی دستگاه‌ها خدمات رسان و بخش خصوصی در بکارگیری معتادان بهبود یافته، بیان کرد: سازوکارهای مشخصی در خصوص جذب و بکارگیری این افراد پس از دوران حرفه‌آموزی و کارورزی باید صورت بگیرد همچنین مطابق قانون کار افرادی که در دوران کارآموزی قرار دارند باید از حداقل حقوق و بیمه نیز برخوردار باشند.

نجفی با بیان اینکه براساس ظرفیت‌های موجود در دستگاه‌های موضوع آئین‌نامه مراقبت بعد از خروج معتادان بهبود یافته بخش ویژه‌ای به حمایت از کارآفرینی و خود اشتغالی معتادان بهبودیافته، عنوان کرد: تسهیلات بسیار خوبی به خود اشتغالی معتادان بهبود‌یافته تخصیص داده شده و علاوه بر ارائه اعتبار برای راه‌اندازی شغل ‌مزایایی زیادی از جمله عدم پرداخت بیمه، اقساط بلند مدت نیز به این افراد اختصاص داده شده است. 

معاون قضایی، اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان همدان با اشاره به اهمیت مشاوره روانی به فرد معتاد و خانواده وی، اظهار کرد: ما با یک قشر آسیب‌دیده مواجه هستیم که همه چیز خود را از دست داده‌اند و احیاء آن بسیار سخت است به همین دلیل باید با استفاده تجمیع ظرفیت‌ها، ارائه مشاوره روانی، شغلی و حمایت از خانواده آنان این افراد را به زندگی عادی خود برگردانیم. 

وی در پایان خاطرنشان کرد: تمامی دستگاه‌ها حداکثر ظرف یک هفته ظرفیت‌های خود را با ذکر جزییات به معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم و شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان اعلام تا هماهنگی لازم بین مراکز ماده 15 و 16 و دستگاه‌های که در امر حرفه‌آموزی فعالند، بخش خصوصی و مقامات قضایی شکل گیرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها