به گزارش گروه حوادث جام جم آنلاین، به تازگی باندی توسط پلیس پایتخت منهدم شد که اعضای این باند با پرسه زدن در ترمینال های پایتخت و پایانه های اتوبوس بین شهری اقدام به شناسایی طعمههای خود کرده و در یک فرصت مناسب اموال با ارزشی که همراهشان بود را از آنها سرقت میکردند.
هدف باند «شبح مرگ» فقط سرقت اموال شهروندان نبود بلکه آنها جان جوانان را نشانه رفته و با مسموم کردن شهروندان اقدام به سرقت اموال با ارزش آنها میکردند.
سروان مهدی کیا شمشکی رئیس کلانتری ۲۰۹ پایانه جنوب در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: دو سارق که به شبح مرگ معروف هستند و با پرسه زنی در ترمینال های تهران اقدام به شناسایی طعمههای خود برای انجام مقاصد شوم خود میکردند، در یک عملیات پلیسی در ترمینال غرب تهران دستگیر شدند.
وی با بیان اینکه متهمان سابقه دار هستند و طی چند سال اخیر ۸ مرتبه به دلیل ارتکاب جرایم مختلف به زندان رفتند، گفت: این دو متهم مسافران به خصوص جوانان را با اجرای طرح رفاقت فریب میدادند و پس از اینکه با افراد گرم میگرفتند و صمیمی میشدند و نقشه اصلی خود را برای سرقت از آنها اجرا میکردند.
سروان کیا شمشکی ادامه داد: در بررسی یکی از پروندهها مشخص شد که مسافر به متهم اصلی پرونده اعلام میکند که تشنه هستم و نوشیدنی میخواهم، پس از این درخواست شبه مرگ با تهیه نوشیدنی و مسموم کردن آن با داروهای بی هوشی اقدام به تعارف کردن نوشیدنی به فرد مورد نظر خود میکند و پس از بیهوش شدن وی، تمام اموال با ارزش او را به سرقت میبرد.
وی افزود: پس از دستگیری متهمان، اموال مسروقهای که از شهروندان توسط این افراد به سرقت رفته بود را کشف و به صاحبانش بازگردانده شد.
یکی از شاکیهای پرونده شبح مرگ که طعمه آنها شده بود در اظهارات خود مدعی است که قصد انجام سفر به یکی از شهرستانهای شمالی کشور را داشتم که فردی به سمت من آمد و با گلایه از وضعیت معیشت خود سر صحبت را با من باز کرد.
شاکی که جوانی ۲۱ ساله است، ادامه داد: بعد از گرم شدن صحبتهایمان احساس تشنگی کردم و به متهم گفتم که «تشنمه و آب میخوام!» این فرد که اسمش را هم از وی نپرسیدم گفت الان برایت آبمیوه می گیرم که بعد از مدتی بازگشت و آبمیوهای را که درب آن را باز کرده و در دست داشت را به من داد و بعد از خورد آن دیگر نفهمیدم که چه بلایی برسرم آمد و بی هوش شدم.
شاکی ادامه داد: بعد از اینکه من بی هوش شدم به مدت یک شبانه روز در گوشهای از ترمینال میدان آزادی بر زمین افتاده بودم و در نهایت یکی از پاکبانان شهرداری که در حال نظافت محوطه بود من را دید و پس از اینکه متوجه بی هوشی من شد، بادادن آب و پاشیدن آب به سر و صورتم من را به هوش آورد و پس از هوشیاری نصف و نیمه متوجه شدم که چه بلایی به سرم آمده است.
وی افزود: ناگفته نماند که پاکبان شهرداری شب قبل از اینکه من را به هوش بیاورد با خود فکر کرده بود که من بی خانمانم و کف خیابان خوابیده ام.
شاکی پرونده که اثرات گیجی از مصرف داروهای بی هوشی به وضوح در چهره اش مشخص بود و هنوز هم به اصطلاح «منگ» بود، گفت: تمام پول نقدی که به همراه داشتم، تلفن همراه، مدارک شناسایی، کارت بانکی، ساعت، دستبند و زنجیری که به همراه داشتم، توسط سارق به سرقت رفت، که با تلاش پلیس اکنون بخشی از این اموال به من بازگردانده شده است.
طعمه شبح مرگ خطاب به شهروندان توصیه کرد: مردم به هیچ عنوان با هیچ فرد ناشناسی و در هیچ شرایطی دم خور نشوند و اگر کسی به سمتشان آمد به سرعت محل را ترک کنند تا مثل من یک شب را در ترمینال آن هم در این وضعیت کرونایی سر نکنند.
گفتنی است که پرونده باند شبح مرگ با تکمیل رونده انتظامی خود برای بررسی بیشتر به مقام قضایی ارجاع داده شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب