به گزارش جام جم آنلاین، نیروی دریایی آمریکا مشغول توسعه یک هواپیمای بدون سرنشین خورشیدی است که میتواند به مدت ۹۰ روز در آسمان پرواز کند.
با کمک این هواپیما میتوان کشتیهای دریایی را رصد کرد یا آن را به عنوان پلتفرمی برای ارتباطات به کار برد.
هواپیمای مذکورSkydweller نام گرفته و شرکت Skydweller Aero با توجه به هواپیمای خورشیدی و سرنشین دار «ایمپالس ۲» آن را ساخته که در ۲۰۱۵ و ۲۰۱۶ دور دنیا سفر کرد. البته این هواپیما هر ۵ روز یکبار مجبور به توقف بود.
در هواپیمای جدید و بی سرنشین کابین خلبان حذف شده و در نتیجه فضا برای نصب سخت افزار قابلیتهای خودران آن به وجود آمده است.
رابرت میلر مدیر ارشد اجرای شرکت سازنده هواپیما میگوید: با حذف کابین خلبان ما میتوان ظرفیتی برای حمل ۴۰۰ کیلوگرم بار ایجاد کرد.
عرض بال های هواپیمای خورشیدی بی سرنشین ۲۳۶ فوت است. قرار است روی بالهای هواپیما ۲۹۰۰ فوت مربع سلول فتوولتاییک نصب شود که ۲ کیلووات برق را تولید میکنند البته افزودن ۲ سلول هیدروژنی به تأمین انرژی هواپیمای بی سرنشین کمک میکند.
این هواپیما میتواند با حداکثر سرعت ۱۰۰ گره و در ارتفاع ۴۳ هزار و ۹۳۱ فوتی سطح زمین پرواز کند. علاوه برآن این ابزار قادر به حمل ۸۰۰ پوند بار است.
به گفته میلر، طبق برنامه قرار است نخست پرواز خودران هواپیما، سپس بلند شدن آن از زمین به طور خودکار، فرود به طور خودکار و در نهایت پرواز کاملاً خودران هواپیما آزمایش شود.
هنگامیکه تمام این مراحل تأیید شدند، یک تست پرواز خودکار بلند مدت با هدف ۹۰ روز ماندن در آسمان انجام خواهد شد.
منبع: مهر
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
بازگشت ترامپ به کاخ سفید چه تاثیری بر سیاستهای آمریکا در قبال ایران دارد؟
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
رضا جباری: درگفتوگو با «جام جم»:
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم: