به گزارش
جام جم آنلاین البرز؛ مهرداد بابایی، گفت: درکشور ما افرادی که دارای بیماری های زمینه ای صعب العلاج باشند و شش ماه از تزریق دز واکسن آنان گذشته باشد می توانند برای تزریق دز سوم مراجعه کنند؛ هنوز در بسیاری از نقاط جهان به این نتیجه نرسیده اند که دز سوم تزریق بشود یا خیر؟
در همین زمینه محسن زهرایی رئیس اداره بیماری های قابل پیشگیری با واکسن وزارت بهداشت درباره تزریق دز سوم (یادآور) واکسن کرونا به مدافعان سلامت گفت: طبق مصوبه کمیته فنی کشوری واکسیناسیون کووید۱۹ ، مقرر شد بر اساس همان اولویتی که مدافعان سلامت ابتدا دوز اول واکسن را دریافت کردند، دوز یادآور را هم به همان شکل دریافت کنند و بر این اساس در بیمارستانهایی که بیماران کووید۱۹ را بستری میکنند و مراکز ۱۶ساعته که بیماران مشکوک مراجعه میکنند و آزمایشگاهها، تزریق دوز سوم واکسن آغاز میشود و پس از آن تزریق دوز سوم تمام کارکنان نظام سلامت انجام می شود.
زهرایی درباره زمان آغاز واکسیناسیون دز سوم افزود: مکاتبات با دانشگاههای علوم پزشکی صورت گرفته است و واکسن در اختیار آنها قرار گرفته است و از ۲۴ مهرماه تزریق دوز سوم به مدافعان سلامت آغاز شده است.
رئیس اداره بیماری های قابل پیشگیری با واکسن وزارت بهداشت درباره نوع واکسنهای تزریقی برای دوز سوم گفت: دوز سوم واکسن وابسته به پلتفرم واکسنی است که در نوبت اول و دوم تزریق شده است، افرادی که در سری اول واکسنهای ویروس غیرفعال مانند سینوفارم تزریق کرده اند در نوبت سوم میتوانند از پلتفرم غیرفعال، آسترازنکا یا پاستوکووک پلاس استفاده کنند.
زهرایی افزود: کسانی که در نوبت اول و دوم واکسن از پلتفرم آدنوویروسی مانند آسترازنکا یا اسپوتنیک وی تزریق کرده بودند میتوانند در دوز سوم از آسترازنکا یا پاستوکووک پلاس استفاده کنند.