به گزارش جام جم آنلاین البرز، نجفیان گفت: اهمیت این موسسه آنجا مشخص میشود که در سالهای اخیر برای تولید غذا چالشهای مختلفی، چون کم آبی، شوری آب و خاک و تغییر کاربری اراضی بوجود آمده است بنابراین مدیریت منابع تولید برای رفع این چالشها مورد توجه است.
حالا محققان موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه بذر و نهال با انجام تحقیقات علمی موفق به تولید بذرهای مادری شده اند که توانایی بار دهی تا بیش از سه برابر میانگین کشوری را دارد.
همچنین بانک ژن گیاهی ملی ایران به عنوان بزرگترین بانک ژن خاور میانه با بیش از ۷۴ هزار نمونه کاملا ایرانی در این موسسه واقع شده است که نقش آن حفاظت از این نمونهها برای نسلهای بعدی کشور است.