به گزارش
جام جم آنلاین به نقل از ایرنا، مهدی چمران روز سه شنبه پیش از آغاز جلسه شورای شهر با حضور در جمع خبرنگاران اظهار داشت: نتیجه کم کاری، کار نکردن و «آمدیم که کار نکنیم» دورههای گذشته، نخریدن واگن برای مترو و اتوبوس برای حمل و نقل عمومی و وضعیت کنونی پایتخت است.
وی افزود: نتیجه این شد که نه تنها نتوانستیم این اوضاع را بهتر کنیم بلکه وضعیت بدتر از قبل هم شده است.
رئیس شورای اسلامی شهر تهران با تاکید بر اینکه باید تلاش میکردند تا ۶ هزار اتوبوس دوره چهارم را حفظ کنند، گفت: با حفظ تلاشهای گذشته، اکنون شرایط مناسبتر بود.
بودجه شهرداری تهران محقق نمیشودوی ادامه داد: تعداد اتوبوسهای پایتخت از ۶ هزار اتوبوس به ۲ هزار و ۲۰۰ دستگاه کاهش یافته و شرایط بدتر شده است.
به گفته وی، واگنهای قطار نیز از یک هزار دستگاه در دوره چهارم به ۴۰۰ دستگاه رسیده است.
چمران اظهار داشت: زمانی که مردم در فشار باشند و مسافران مترو و اتوبوس زیاد شود، شهروندان نمیتوانند از حمل و نقل عمومی استفاده کنند و به سراغ خودروی شخصی میروند.
چمران با بیان اینکه وقتی خودرو شخصی به خیابانها آمد ترافیک زیاد میشود، اظهار داشت: هنوز مدارس و دانشگاهها باز نشده است و در آن شرایط ۲۰ درصد به ترافیک تهران افزوده میشود.
وی با اشاره به بودجه امسال شهرداری پایتخت گفت: در این بودجه نیز چیز خاصی ندیدهایم؛ بودجه را با دست بالا بستند و این بودجه محقق نمیشود.
بوستان ولایت رها شده استرئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران نیز در جلسه امروز نسبت به مغفول ماندن ظرفیتهای منطقه ۱۹ تهران تذکر داد و گفت: بوستان ولایت به عنوان یکی از سرمایههای پایتخت، رها شده است.
مهدی پیرهادی گفت: بوستان ولایت به عنوان یکی از بزرگترین ظرفیتهای شهر تهران در حوزه گردشگری و سپری کردن اوقات فراغت شهروندان تهرانی است.
وی با اشاره به سایر معضلات و نیازهای این منطقه، عنوان کرد: فقدان حتی یک بیمارستان در محدوده شهرداری منطقه ۱۹، به عنوان یکی از نیازهای اساسی این منطقه، مشهود است.
رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران تاکید کرد: ایجاد بیمارستان از نیازهای اساسی این منطقه است که با تدبیر، پیگیری و همکاری مدیریت شهری و وزارت بهداشت، محقق میشود.
وی با بیان اینکه وجود ۲۷ کوره آجرپزی در این منطقه، ظرفیت قابل توجهی است که بهره گیری از آن مغفول مانده است، گفت: این کورهها وضعیت نامشخصی دارد و مالکان به خاطر نبود جذابیت پهنهای و اقتصادی تمایلی به حل این مسائل ندارند.
این عضو شورای اسلامی شهر تهران، اراضی ۱۸۰ هکتاری محدوده خلازیل را از دیگر ظرفیتهای منطقه دانست و گفت: این محدوده در حال حاضر جرم خیز است.
پیرهادی ادامه داد: این محدوده باید تعیین تکلیف شود و با تدابیر مدیریتی از ظرفیت این پهنه برای افزایش سرانههای فرهنگی، خدماتی و اجتماعی بهره گرفته شود.
وی، وضعیت املاک موقوفهای در قسمتهایی از منطقه و ساخت و سازهای قدیمی که در گذشته در این املاک انجام شده را پیچیده دانست.
پیرهادی اظهار داشت: شهرداری در هماهنگی با متولیان موقوفات این محدوده، میتواند نسبت به تعیین تکلیف این محدوده تدابیری بیاندیشد.
وی از اعضای شورای اسلامی شهر و شهردار تهران خواست نسبت به احیای هویت محلات پایتخت، به ویژه محلات جنوبی حساسیت داشته باشند و در این دوره از مدیریت شهری، برای رفع مشکلات بر زمین مانده محلهها تلاش کنند.