به گزارش جام جم آنلاین همدان، محمودرضارسولی پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: همزمان با فرارسیدن عید سعید قربان و انجام مراسم قربانی در این روز، دامپزشکی استان به صورت ویژه اقدام به اجرای طرح نظارت و کنترل بهداشتی و شرعی بر دامهای قربانی مردم میکند.
وی به انجام اقدامات و هماهنگیهایی لازم با سایر ادارات و سازمانهای ذیربط در خصوص تشکیل، آموزش، تجهیز و ساماندهی ۱۱ اکیپ ثابت و ۲۰ اکیپ سیار اشاره کرد و گفت: در این اکیپها ۲۰ دامپزشک، ۳۸ بازرس بهداشتی گوشت و ۱۷ ناظر شرعی بر ذبح قربانیهای شهروندان نظارت خواهند داشت.
مدیرکل دامپزشکی استان همدان جلوگیری از مخاطرات بهداشتی و انتشار بیماریهای قابل انتقال از دام به انسان به خصوص بیماری تب هموراژیک کریمه کنگو را مهم عنوان کرد و افزود: مردم برای قربانی، دامهای خود را از میادین عرضه دام زنده دارای پروانه بهداشتی تهیه و در کشتارگاههای استان ذبح کنند.
وی با بیان اینکه اداره کل دامپزشکی استان سعی دارد با تشکیل اکیپهای سیار در سطح شهرستانها کشتارهای شهروندان را به کشتارگاههای استان هدایت کند افزود: تمام کشتارگاههای استان با رعایت پروتکلهای بهداشتی ابلاغی سازمان دامپزشکی کشور در روز عید قربان آمادگی لازم به منظور کشتار دام قربانی و تحویل لاشه استحصالی به متقاضیان را دارند.
رسولی بیان کرد: هر سال بخش قابل توجهی از مردم تمایل به تهیه و ذبح دام و اهدای نذورات به مراکز زیر پوشش بهزیستی، کمیته امداد و برخی از اماکن مذهبی دارند که تاکید میشود متولیان و متصدیان این مراکز تمام دامهای اهدایی و تهیه شده توسط این مراکز را در کشتارگاههای استان ذبح کنند.
وی ضمن معرفی شماره تماس مردمی ۱۵۱۲ با هدف راهنمایی شهروندان گفت: از مردم میخواهیم به منظور رعایت اصول بهداشتی و جلوگیری از انتشار بیماریهای قابل انتقال از دام به انسان دامهای قربانی خود را در کشتارگاهها کشتار کنند و از خدمات رایگان بازرسی بهداشتی و شرعی بازرسان بهرهمند شوند.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوان شد