بعد از سرنگونی صدام در سال۲۰۰۳ و اخراج گروهک تروریستی منافقین از اردوگاه اشرف در خاک عراق به عنوان همپیمان اصلی صدام، آنها به اردوگاه تیرانا در شهر تیرانا پایتخت کشور آلبانی رفتند. در این مجموعه همانند اردوگاههای قبلی آنها به همراه داشتن گوشی همراه، ساعت یا تقویم ممنوع بوده و آنها در واقع در کپسول زمان زندگی میکنند، یعنی همان کسانی که مسئول ترور ۱۷۰۰۰ایرانی هستند و یک نفرت عمومی در جامعه نسبت به این فرقه وجود دارد و اعضای آن به نوعی در خلأ زندگی میکنند حالا میخواهند برای ایرانیها دولت نجات ملی تشکیل بدهند!
در درهای در ییلاقات آلبانی، گروهکی تروریستی پادگانی وسیع و بهشدت محافظتشده ساختهاند که تنها غریبههای انگشتشماری تاکنون وارد آن شدهاند. نیویورکتایمز یک بار در گزارشی سراغ آنها رفت و درباره این گروهک نوشت که روزنامهنگاران بهندرت اجازه یافتهاند وارد اردوگاه شوند تا خودشان قضاوت کنند و حتی گاهی درخواستشان با قوه قهریه رد شده است. آیا گروهی که ادعا میکند ایرانی دموکراتیک و سکولار میخواهد، اجازه میدهد یک گزارشگر وارد اردوگاهش شود؟
این سوال خوبی است که گروهک منافقین نهتنها هیچ حرفی درباره آن ندارد بلکه سعی دارد دیدارها و نشستهایی را هم با دشمنان شماره یک ایران برنامهریزی و برگزار کند. بعد از این که پر سر و صداترین متحدان این گروهک یعنی رادولف جولیانی، وکیل شخصی ترامپ و جان بولتون، مشاور امنیت ملی وقت آمریکا برای سخنرانی در کنفرانسهای این گروهک دهها هزار دلار دریافت کردند؛ اکنون و بعد از ناآرامیهای ایران، سفیر رژیمصهیونیستی با سرکرده منافقین در آلبانی دیدار رسمی و علنی داشته است.
در دیدار مریم رجوی با گالیت بالج، سفیر رژیمصهیونیستی در تیرانا که در کمپ اشرف در جنوب آلبانی برگزار شده، گسترش روابط میان رژیم کودککش صهیونیستی و گروهک جنایتکار منافقین مورد بحث و بررسی قرار گرفته است و وبسایت تیرانا وب در این باره نوشت که دیدار سفیر رژیمصهیونیستی با مریم رجوی در پاسخ به دیدار سرکرده گروهک منافقین از سفارت رژیم تلآویو در ۲۷ سپتامبر و به مناسبت آغاز سال جدید یهودی بود.
با توجه به اغتشاشات خیابانی و ناآرامیهای اخیر در کشورمان، حضور سفیر رژیمصهیونیستی در کمپ اشرف پیام روشن همبستگی تلآویو و گروهک منافقین و همدستی جنایتکاران قسمخورده ضدایرانی را مخابره کرد، البته این اتفاق موضوع تازهای نیست و این گروهک بارها دشمنی خود را با مردم ایران نشان داده که پررنگترین آن همدستی با صدام، دیکتاتور معدوم عراق در جنگ هشت ساله تحمیلی علیه خاک ایرانمان است.
اعتراف صهیونیستها به شکست آشوب در ایران
اما این دیدار قطعا یک بازی از پیش باخته است؛ چرا؟ چون همین هفته اسرائیل به شکست پروژه آشوب در ایران به دلیل همراهینکردن مردم اعتراف کرده است.
شبکه آی۲۴ اسرائیل در گفتگو با کارشناس امنیتی رژیمصهیونیستی به شکست اعتراضات در ایران اعتراف کرده و یک کارشناس مشهور اسرائیلی در این گفتگو با اشاره به این که «تعداد معترضان در ایران کم است و هیچ ایدئولوژی اعتراضی وجود ندارد» گفته است: این اعتراضات به جایی نخواهد رسید و ما باید شرایط را درست تحلیل کنیم.
این تحلیلگر عبریزبان اینگونه تحلیل کرده که اغتشاشات در ایران به بلوغ، رهبری، برنامهریزی و بینش سیاسی نیاز دارد و در حال حاضر ما هیچکدام اینها را نداریم. همچنین تعداد معترضان خیلی کم است و برای همین به نظر نمیآید در آینده تغییری اتفاق بیفتد؛ چون ما هنوز از لحاظ کمیت به آن مقداری که برای تغییر رژیم نیاز است خیلی فاصله داریم.
علاوه بر این، رسانههای صهیونیستی ۶ مهر و چند روز قبل گزارش دادند: «همه در اسرائیل از نزدیک وقایع ایران را دنبال میکنند و موسسه امنیتی اسرائیل نسبت به امکان موفقیت اعتراضات در ایران جهت ایجاد تغییر در این کشور بدبین است.» حتی آور هیلر، تحلیلگر نظامی رژیمصهیونیستی در شبکه ۱۳ تلویزیون این رژیم با اشاره به پیگیری گسترده اوضاع ایران توسط موسسه امنیتی اسرائیل اعلام کرد که «از زمان انقلاب ایران در سال ۱۹۷۹ تاکنون بزرگترین آرزوی اسرائیل فروپاشی ایران از درون بوده است. اما بعد از این که عصر چهارشنبه [۶مهرماه]با مسئولان موسسه امنیتی اسرائیل صحبت کردیم، میتوانم بگویم در نهاد امنیتی همه مقامات نسبت به موفقیت تظاهرات ایران در ایجاد تغییر در این کشور بدبین هستند، چون مقامات ایران موفق شدند موج اعتراضات را خاموش کنند؛ زیرا حجم فعالیت و قدرت این اعتراضات بسیار کاهش یافته و تلاشهای آمریکا نیز جواب نداد.»
حتی «معاریو» -که یکی از روزنامههای پرمخاطب عبریزبان است- هم در این رابطه با پذیرش تلویحی خنثیشدن این توطئه تروریستی نوشت که «ما برای یک اقدام بیسابقه در ایران برنامهریزی کرده بودیم؛ اما اطلاعاتی در مورد دستگیری شبکه جاسوسی اسرائیلی منتشر شده است.»
گرچه رسانهها و تحلیلگران رژیمصهیونیستی به شکست اغتشاشات در ایران اعتراف کردند، اما ادبیات حاکم بر اظهارات آنها نشان میدهد که بخشی از آشوبگران در داخل تحت مدیریت و اجاره سرویسهای اطلاعاتی رژیم جعلی اسرائیل هستند و دیدار اخیر رجوی و سفیر اسرائیل در آلبانی هم احتمالا برای هماهنگی سازماندهی و بالا نگهداشتن آمپر خشونت در اتفاقات اخیر بوده است. کما این که هنوز یکی دو روز از آغاز ناآرامیها در برخی نقاط کشور نگذشته بود که وزارت خارجه رژیمصهیونیستی، رسما از این آشوبها حمایت کرد و جدیدترین اقدام رژیم جعلی صهیونیستی هم فراخوان چند روز پیش شهرداری قدس غربی اشغالی برای «برگزاری تظاهرات اعلام همبستگی زنان اسرائیلی با زنان ایرانی» در قدس اشغالی و دستاویز قراردادن فوت مهسا امینی بود.
از سوی دیگر وزارت اطلاعات هم درباره جزئیات این اقدامات اعلام کرد که در چند ماه گذشته، برخی سرویسهای جاسوسی غربی و رژیمصهیونیستی، دورههای «آموزش مربیان براندازی» برای تعدادی از عناصر مرتبط و از پیش نشانشده برگزار کرده بودند. در این دورهها که برخی در کشورهای منطقه و تعدادی خارج از منطقه برگزار میشدند، آموزش نحوه مبارزه با نظام جمهوری اسلامی، نافرمانی مدنی و براندازی تدریس میشد و قرار بر این بود که افراد آموزشدیده، آموختهها را به عناصر دیگر در داخل کشور منتقل کنند. پروژه اسرائیل علیه ایران جای هیچ تردیدی ندارد، اما همراهشدن گروهک منافقین با صهیونیسم قطعا بدون جواب نمیماند.
روزنامه جام جم