کیوان عباسی که در ادوار مختلف اقدام به بازآفرینی ساختار شبکهاش کرده است در یک سال گذشته به دنبال جذب بسیاری از چهرههای داخل کشور بود. عباسی تلاش میکند سلبریتی های داخلی چندکاره را که قابلیتهای مختلفی دارند، جذب شبکهاش کند و در این فرآیند او بهدنبال جذب چهرههایی است که توانایی اجرا، بازیگری و خوانندگی داشته باشند.
پس از اتفاقات اخیر و اینکه سلبریتیها متوجه شدند قراردادهای تلویزیون منوتو در دور جدید فعالیتهایش بیش از ۵۰هزار یورو است، بسیاری تقاضای خود را برای مجریان و مدیران این شبکه ارسال کردهاند، غافل از اینکه عباسی شکارچی خوبی است و برای انتخاب هر چهره یک برنامهریزی بلند مدت را ترتیب داده است.
استفاده ظاهری از سلبریتیها در مقام برنامه ساز و مجری، هدف اصلی کیوان عباسی، گرداننده شبکه پول محور منوتو نیست. او اخیرا احسان کرمی بازیگر، خواننده و مجری سابق سیما را جذب این شبکه کرده است.
در بخشی از اظهارات کرمی در برنامه «Omid A.M» این شبکه میتوان دریافت ماموریتی که مدیر شبکه به او واگذار کرده بیش از اجرا و برنامهسازی است. این مجری سابق رادیو در این برنامه با صراحت میگوید به دنبال تحریک عمومی سلبریتیهایی است که موضع خاموش یا رویکردی خاکستری نسبت به اغتشاشات اخیر اتخاذ کردهاند.
او روز سه شنبه شب ساعت 23و۳۳ دقیقه در برنامه مذکور بهصراحت گفت بهدنبال جمعآوری امضایی بوده که در آن این محورها گنجانده شده است: ۱-حمایت از پوشش اختیاری ۲- متوقف شدن او آنچه توهین به جامعه هنری و ورزشی نامید، با تمام تلاشهای این مجری سابق سیما بهدلیل قطع سراسری اینترنت، بیانیه مذکور به ۱۰ امضا نرسید.
او با حضور در شبکه منوتو صراحتا با تمجید از مهران مدیری، هدیه تهرانی، گلشیفته فراهانی و کتایون ریاحی بهصورت غیرعلنی از چهرههایی تمجید میکند که موتور متحرک تحریک رخدادهای اخیر بودهاند و از داریوش ارجمند، مهران رجبی ، رامبد جوان و پرویز پرستویی انتقاد کرد.
این شیوه تحریک احسان کرمی در روزهای آتی به صورت مدون در فضای مجازی بروز و ظهور گستردهتری خواهد داشت. با تریبون گرفتن این مجری، مدیر شبکه قصد دارد طی برنامهریزی خاصی بر شمار حامیان سلبریتیها از هرجومرجهای کنونی در داخل کشور بیفزاید.
کرمی در آینده شبکه منوتو به مهرهای تبدیل خواهد شد که با شناختی که از فضای داخل ایران دارد، قطعا واکنش سلبریتیها را به رخدادهای اخیر تشدید خواهد کرد.
بیتردید مجری سابق برنامه طلوع شبکه چهار، چهره مهمی در صداوسیما نبود. برنامه نقره، طلوع، زندهرود، خوشاشیراز، امضا و رادیو هفت، برنامههای بسیار مهمی نبودند و کرمی آنقدر مهره باهوشی نبود که بودن یا نبودنش بهعنوان مجری، عیار یک برنامه را ارتقا دهد.
اگر عملکرد مجری سابق نقره را در یک بررسی مورد ارزیابی دقیق قرار دهیم، او میان موقعیتهایی همچون مجریگری، بازیگر تئاتر بودن و حضور در نقشهای چندم سریالهای شبکه نمایش خانگی معلق بود.
در سریالهای شبکه نمایش خانگی نقشهای مکملی که به او واگذار میشد، عمدتا التماسی و ویترینی بود. این خواننده ــ مجری سابق سیما در بازیگری تئاتر روند متوسطی را پشت سر گذاشت، در حوزه خوانندگی یک کنسرت و حتی یک آلبوم موفق تولید نکرد و در بازیگری در آثار نمایشی، چهره تاثیرگذاری نبود.
اگر همین قطعه آخری را که این مجری سابق سیما همراه با میثاق خواننده زن را به صورت فنی و هنری بررسی کنیم، درخواهیم یافت او حتی با وجود آزادیهای فراوان نمیتواند خواننده مؤثری باشد.
او در یکی از گفتوگوهای معروفش میگوید قبل از به شهرت رسیدن، ۴۱ شغل را تجربه کرده و میگوید: آنچه میخواستم را پیدا نمیکردم، من چون رشتهام تشریفات و هتلداری بود مدتی این رشته را تدریس کردم. ظرفشویی در هتل کردم، مغازه داشتم، مشاور املاک، راهنمای تور، مدیر رستوران، آشپز و … همه را تجربه کردم و زمانی که به رادیو آمدم، آرام آرام این کارها را کنار گذاشتم.
مدیر شبکه منوتو هم در شرایط کنونی برای جلب توجه، این مجری را به شبکهاش فرا خوانده و حتی او را برای افزایش شهرت به شبکههای انگلیسی زبانی همچون بیبیسی جهانی معرفی میکند. پس از مدتی که کرمی کارکردهای هیجانی حضورش در این شبکه استمراری شود و متوسط بودنش بروز پیدا کند کنار گذاشته خواهد شد. تقریبا وضعیتی که سیدمحمدحسینی، مجری سابق به آن دچار شد را میتوان در آینده این مجری به وضوح پیشبینی کرد.
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد