وی افزود: از طرفی سالیان سال است که انباشت سرمایه در این پروژه صورت گرفته و عملا بهره وری که شهر باید از این پروژه می داشت، از دست رفته است.
احسانی تصریح کرد: به دلیل مشکلات دو شریک پروژه -شهرداری و شریک بخش خصوصی- مجتمع تجاری “فیروزه” بیش از ۱۰ است که راکد ماند و این رکود و توقف در چنین پروژه عظیمی خسارت بزرگی برای شهر است.
وی افزود: زمانی پروژه ای بهره وری داشته و به صرفه است که ظرف مدت کوتاهی احداث شود، اما حالا ۱۰ سال است که میلیاردها تومان از سرمایه این شهر در محل پروژه فیروزه دپو شده و شهر کرمانشاه هیچ بهره وری از آن ندارد.
احسانی با تاکید بر اینکه همه باید نسبت به سرنوشت فیروزه حساس باشیم، گفت: وقتی حجم عظیمی از سرمایه در محل فیروزه انباشت شده، مسئولین استان، شهرداری، شورای شهر و… نباید به راحتی از کنار این پروژه بگذرند و باید هرچه سریعتر این پروژه تعیین تکلیف شده تا بتوانیم از این سرمایه عظیم بهره وری مناسبی داشته باشیم.
وی افزود: در حال حاضر شهردار کرمانشاه با توجه به جلساتی که با بانک شهر داشته توانسته بحث جرایم و پرداخت اقساط تسهیلات سنگین پروژه را تا حدودی مرتفع کند، اما برای اینکه شهر و شهرداری بتوانند از زیربار سنگین و کمر شکن این پروژه کمر راست کنند باید در جلساتی با حضور شهردار، شورای شهر و مسئولین استانداری تصمیم جدی برای تغییر سرنوشت این پروژه و تغییر کاربری آن انجام گیرد.
احسانی معتقد است، ادامه این پروژه با کاربری تجاری کار عاقلانه ای نیست و باید هرچه سریعتر کاربری آن تغییر کند.
وی افزود: معتقدم بخشی از این پروژه می تواند به ساختمان مرکزی شهرداری کرمانشاه تبدیل شود و بسیاری از ادارات شهرداری که در ساختمان های استیجاری اسکان دارند و خود شهرداری مرکز به این ساختمان منتقل شوند.
احسانی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه ساعت کار اداری شهرداری صبح است، مشکلی به لحاظ ترافیکی در این محدوده وجود ندارد و با انجام این انتقال، ساختمان شهرداری مرکزی فعلی می تواند به موزه و فرهنگسرا و محلی برای انجام کارهای فرهنگی و ورزشی مردم تبدیل شود.
وی تاکید کرد: به هر حال هر تصمیمی که می خواهد گرفته شود، باید با انجام مطالعه و کار کارشناسی باشد و مسئولین هم باید همت کنند که هرچه زودتر این پروژه تعیین تکلیف شود.