افزایش ۴۰ درصدی جوجه ریزی در هرمزگان

جوجه ریزی در مرغداری‌های هرمزگان ۴۰ درصد افزایش یافته است.
جوجه ریزی در مرغداری‌های هرمزگان ۴۰ درصد افزایش یافته است.
کد خبر: ۱۳۹۰۵۶۵

هرمزگان-جام جم انلاین-جوجه ریزی در مرغداری‌های هرمزگان ۴۰ درصد افزایش یافته است.

 

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت: در مهر امسال دو میلیون و صد هزار و در آبان ماه دو میلیون و ۲۰۰ هزار قطعه جوجه ریزی در مرغداری‌های هرمزگان صورت گرفته است.


محمدجواد میرزاده افزود: با این شمار جوجه ریزی و با تلاش مرغداران اکنون تولید گوشت مرغ، مازاد بر نیاز استان است.


وی گفت: هر ماه بیش از سه هزار و ۵۰۰ تن گوشت مرغ تولید می‌شود که بیش از نیاز بازار استان است.

 

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت: روزانه به صورت میانگین صد تن گوشت مرغ در استان مصرف می‌شود.


میرزاده افزود: با توجه به افزایش تولید گوشت مرغ در استان، این روز‌ها قیمت مرغ گرم در بازار کاهش یافته است.


اکنون مرغ گرم با قیمت ۵۶ هزار و ۹۰۰ تومان در بازار به فروش می‌رسد.


وی گفت: اکنون بهترین زمان برای خرید مردم و ذخیره سازی این کالای اساسی است.


در هرمزگان ۳۰۰ واحد مرغداری فعال است.

 

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها