به گزارش جام جم آنلاین ایلام ؛ آذرنوش عموزاده اظهار داشت: هر ماه بعد از بررسی درخواست های متقاضیان به طور میانگین مجوز شروع به فعالیت، موافقت اصولی اولیه و پروانه بهره برداری صادر می شود.
وی ادامه داد: این صنایع تبدیلی و تکمیلی در زیربخش هایی چون سیلوی ذخیره گندم، تهیه خوراک دام و طیور، تولید مربا و ترشیجات، فراوری و قطعه بندی گوشتی، کشتارگاه دام و طیور، روغن گیری کنجد، لبنیات و پنیر پیتزا، بسته بندی حبوبات، آرد و غلات است.
رییس سازمان جهاد کشاورزی ایلام یادآور شد: برای احداث این واحدهای صنایع تبدیلی و تکمیلی با نرخ ثابت روز ۲۵۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری شده است.
عموزاده افزود: حدود یک هزار و ۳۴۰ نفر از افراد جویای شغل در این کارخانه های صنایع تبدیلی و تکمیلی مشغول به کار شده اند و با بهره برداری از واحدهای دیگر به تعداد شاغلان این حوزه افزوده می شود.
وی اضافه کرد: میزان جذب مواد خام و اولیه مورد نیاز این صنایع تبدیلی و تکمیلی نزدیک به ۸۰۰ هزار تن است و محصولات خالص تولیدی پس از فرآوری نیز ۶۸۰ هزار تن بوده است.
رییس سازمان جهاد کشاورزی ایلام در مورد برندسازی محصولات تولیدی استان هم توضیح داد: تاکنون برای برخی محصولات چون مربا و ترشیجات، بسته بندی حبوبات، آرد و غلات برندسازی رسمی صورت گرفته و صدور برندسازی برای حدود پنج طرح دیگر نیز در دست بررسی و اقدام است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد