به گزارش جام جم آنلاین زنجان ؛ سرهنگ موسوی گفت: در پی شکایت و مراجعه حضوری تعدادی از شهروندان زنجانی مبنی بر کلاهبرداری اینترنتی، موضوع به صورت ویژه در دستور کار کارشناسان پلیس فتا قرار گرفت.
وی ادامه داد: برابر اظهارات شاکیان و اقدامات فنی معلوم شد، مجرمان سایبری با ارسال لینکهای جعلی حاوی بدافزار در شبکه اجتماعی تلگرام، قربانیان را ترغیب به کلیک بر روی لینک ارسالی کرده و به محض کلیک، بدافزار در گوشی آنها نصب شده؛ در ادامه قربانی را به صفحه پرداخت جعلی درگاه بانکی هدایت میکند و با سرقت اطلاعات حساب بانکی اقدام به برداشت غیرمجاز مینمایند.
این مسئول انتظامی ادامه داد: با اقدامات اطلاعاتی و پلیسی، متهم به هویت معلوم در یکی از استانهای همجوار مورد شناسایی قرار گرفت و با هماهنگی مقام قضایی در یک عملیات غافلگیرانه دستگیر و به پلیس فتا استان انتقال داده شد.
وی افزود: متهم پس از روبرو شدن با مستندات به ۱۸۰۰ فقره کلاهبرداری به ارزش ۲۹ میلیارد ریال با این شگرد در فضای مجازی اعتراف کرد و اقرار داشت با ساخت و ارسال لینکهای جعلی حاوی بدافزار با عناوین مختلف در شبکه اجتماعی تلگرام و پس از دسترسی به اطلاعات حساب بانکی قربانیان، در فرصت مناسب اقدام به برداشت از حساب آنها مینمودم.
سرهنگ موسوی با بیان اینکه متهم جهت سیر مراحل قانونی به دادسرای عمومی و انقلاب زنجان معرفی گردید، به شهروندان توصیه کرد: به هیچ وجه به تبلیغات و لینکهای ارسالی در شبکههای اجتماعی توجه نکنند و هنگام پرداخت اینترنتی از صحت درگاه پرداخت الکترونیک اطمینان حاصل کنند.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
ابراهیم قاسمپور در گفتوگو با جامجم مطرح کرد؛
ضرورت اصلاح سهمیههای کنکور در گفتوگوی «جامجم»با دبیر کمیسیون آموزش دیدبان شفافیت و عدالت