به گزارش جام جم آنلاین، سید مجتبی جلال زاده افزود: حرام شرعی آن چیزی است که از زاویه شریعت به ممنوعیت آن پرداخته میشود اما ممنوعیتی که از زاویه امر سیاسی باشد به عنوان حرام سیاسی تلقی می شود که پدیده حاکمیتی است.
این روزنامهنگار با اشاره به اینکه نگاهی که دشمن دارد حجاب را به عنوان ابزار در راستای براندازی استفاده می کند اظهار کرد: فقه شیعه قائل به شکل گیری اجتهاد برای بروزرسانی مسائل دینی است و از سویی مسائلی بر عهده ولایت فقیه است تا بتواند در امور روز اجتهاد کند و فتوا بدهد.
وی افزود: جهان غرب دارای تضاد هویتی با ایران اسلامی است و همواره صحبت از براندازی دارند و البته موارد متعددی مانند حمله نظامی تجربه کردند و به این نتیجه رسیدند که انقلاب اسلامی را براندازی کنند و رو به سیاست اقتصادی و فرهنگی آوردند.
کارشناس مسائل سیاسی با تشریح این مطلب که رهبر انقلاب موضوع ناتوی فرهنگی و ولنگاری فرهنگی را هشدار می دهند ادامه داد: دشمن چند نقطه را هدفگذاری کرده بود که اولین مورد این بود که حاکمیت صدای مردم را نمیشنود، حاکمیت اراده و توان حل مشکلات مردم را ندارد پس نظام اسلامی ناکارآمد است، لذا دشمن قصد دارد این چرخه را دنبال کند.
تعریف کشف حجاب در ساحت مبارزه علیه کشور از سوی دشمن
در ادامه نیز محمد صادق کوشکی، استاد دانشگاه و کارشناس مسائل سیاسی در ارتباط تلفنی پیرامون حرام سیاسی گفت: حرام شرعی در کنار حرام سیاسی از سوی رهبر انقلاب به کار بردند پس یعنی از جنس مباحث فقهی نیست.
وی افزود: مواردی مانند بیحجابی، روزهخواری و شرب خمر حرامهای شرعی هستند و ریشه در فقه دارند اما حرام سیاسی، در تعبیر ترکیبی بکار رفته و یعنی عملی که به واسطه سیاست انجام آن ممنوع است.
این کارشناس مسائل سیاسی اظهار کرد: حرام سیاسی عملی است که با امنیت و منافع ملی کشور مغایرت دارد اما ریشه شرعی ندارد.
وی افزود: نه تنها بی حجابی بلکه اگر هر عملی به منافع ملی کشور ضربه بزند انجام آن از نظر سیاسی ممنوع است و به نوعی حرام سیاسی است.
کوشکی تصریح کرد: امروز حجاب و عفاف دیگر مسئله فرهنگی نیست چون دشمنان سالها از این پدیده برای براندازی جامعه ایرانی و جنگ داخلی و ایجاد شکاف سیاسی در کشور استفاده میکنند و رسانهها و مقامات دشمن از طریق همین مقوله که ذاتاً فرهنگی است در حال فشار به ملت ایران هستند لذا این موضوع وارد مقوله سیاسی می شود.
وی افزود: دشمن از طریق رسانه در اذهان برخی تصویرسازی کرده که برای اعلام مخالفت با ایران اسلامی و اعتراض به ایران، باید بدون حجاب باشید و در ساحت مبارزه علیه کشور تعریف شده است.
این کارشناس مسائل سیاسی خاطرنشان کرد: دشمن تلاش دارد بیحجابی نماد مخالفت با جمهوری اسلامی شود و اینجا این پدیده، حرام سیاسی است.
وی با اشاره به اینکه استفاده سیاسی از پدیده حجاب از سوی دشمن امری رایج است افزود: تبدیل مقولات فرهنگی و سبک زندگی مانند حجاب به عنوان ابزاری برای ابراز مخالفت با جمهوری اسلامی از ابتدای پیروزی انقلاب تا امروز وجود داشته است.
کشف حجاب تبدیل به ابزار دشمن علیه کشور شده است
در پایان نیز امین صبحی، کارشناس علوم سیاسی و روزنامه نگار در ارتباط تلفنی پیرامون حرام سیاسی گفت: حرام سیاسی اعلام کردن موضوع کشف حجاب در امتداد همان مباحث شرعی اسلامی است.
وی افزود: حجاب جزو اصول ذاتی جمهوری اسلامی است و خلاف آن عمل کردن می تواند جنبه سیاسی داشته باشد و بیانگر مخالفت با حاکمیت باشد.
این روزنامه نگار اظهار کرد: تدبیر رهبر انقلاب در راستای حرام سیاسی اعلام کردن کشف حجاب مانند نهضت تنباکو بوده که بنا بر اقتضائات زمان به منظور مبارزه با استکبار اقداماتی صورت گرفت.
وی افزود: نکته مهم کشف حجاب به عنوان حرام سیاسی این است که این موضوع جایگاه مهمتری پیدا کرده چراکه هدف سبک کشف حجاب فراتر از گناه شرعی و ناهنجاری اجتماعی است و اثرات و تبعات سیاسی در پی دارد و می تواند نظم و آرامش جامعه و امنیت مردم را تحت تأثیر قرار دهد.
صبحی ادامه داد: کشف حجاب تبدیل به ابزار دشمن علیه کشور و ایجاد دوقطبی سازی سیاسی و ایجاد شکاف اجتماعی در کشور شده است تا باعث جدایی ملت از حاکمیت شوند لذا این مسئله موضوع فرهنگی صرف نیست بلکه ناهنجاری سیاسی برای به هم ریختن نظم کشور است.
وی افزود: مسئولان برای جامعه اقدامات رونشنگرانه داشته باشند و پشت پرده سناریوی دشمن در زمینه حجاب را با جهاد تبیین اطلاع رسانی کنند تا ملت ایران از تمام نقاط و سلایق در کنار هم قرار بگیرند و جریان نفوذ و نفاق را در اقلیت قرار دهند.
سیاست ایرانی یک مجله صوتی و تصویری است . سیاست ایرانی برنامه ای برای علاقه مندان به سیاست است که نگاه فراوانی به موضوعات مختلف دارد.
این برنامه از چهار میز تخصصی تشکیل شده است که هدایت آنها را اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه ها نیز روزنامه نگاران با سابقه بر عهده دارند.
دکتر سعید آجورلو استاد دانشگاه هدایت میز علوم سیاسی و جامعه شناسی سیاسی، دکتر حنیف غفاری و دکتر فاطمه نکولعل آزاد که از اساتید دانشگاه هستند هدایت میز روابط بین الملل، دکتر رضا گنجی هدایت میز تاریخ سیاسی و علی اکبر عبدالعلی زاده، عضو شورای سردبیری روزنامه جام جم هم هدایت میز جریان شناسی سیاسی فرهنگ را بعیده دارند.
مصطفی صادقی سردبیری این برنامه و فریدون ماهر نیز تهیه کنندگی این برنامه را بر عهده دارند.
مجله صوتی و تصویری سیاست ایرانی به مدت صد بیست دقیقه پنجشنبه هر هفته از رادیو گفت و کو پخش می شود.
شبكه گفتوگو را علاوه بر امواج رادیو میتوانید از طریق گیرندههای دیجیتالی، رادیو نما، اپلیكیشن ایران صدا و آدرس اینترنتی radiogoftogoo. ir نیز دریافت كنید.
همچنین علاقهمندان میتوانند از طریق شماره ۰۹۰۳۹۱۳۴۷۴۴ در پیامرسانهای مجازی و سامانه پیامكی ۳۰۰۰۰۱۰۳۵ با این برنامه و دیگر برنامههای رادیو گفتوگو در ارتباط باشند.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد