جام جم آنلاین- خراسان رضوی- جواد ادیبی نیا گفت: این طرح با هدف پیادهسازی برنامههای پایش مستمر و ارائه گزارشهای تحلیلی و ایجاد ساختار نظمدهی به ارتباط و تعامل با مرکز بهداشت و خانههای بهداشت، تدوین، مصوب و اجرایی شد.
به گفته وی طرح آمایش دادههای نظارتی کنترلکیفیت آب پس از اجرای آزمایشی در یکی از شهرستانها و رفع نقاط ضعف تکمیل شد و به صورت از 19 اردیبهشت ماه سال جاری با ابلاغ رسمی مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره آبفا خراسان رضوی در سطح استان عملیاتی شد.
وی فرایند محوری فعالیتهای مرکز پایش به جای فعالیتهای جزیرهای را از دیگ اهداف طرح برشمرد و نگاه راهبردی سال 1402 این مرکز را پایش و نظارت بر کیفیت آب و فاضلاب آبفا خراسان رضوی و آمایش اطلاعات موجود برای تصمیمگیریهای خرد و کلان طرحهای ارتقاء کیفی اعلام کرد.
وی این طرح را شامل 10بخش بازدید مشترک با مرکز بهداشت ، نمونهبرداری مشترک با مرکز بهداشت ، بازدیدهای هدفمند از مخازن، برگزاری جلسه مشترک مدیر عامل و مدیر امور با مرکز بهداشت ، تحول در ساختار تایید نتایج کلر و کدورتسنجی ، مدیریت کلرسنجی تانکرهای سیار، اصلاح ساختار بازدیدها از تأسیسات شهری و روستایی، مکاتبات اخطار به پیمانکاران در خصوص میزان کلرآزاد باقی مانده صفر و برنامهریزی برای تحلیل وارائه گزارشات دادههای نظارتی دانست و یادآورشد: این طرح برای رئیس و کارشناس مسئول کنترلکیفیت 32 شهرستان سطح استان و همچنین وظایف آنها و ناظرین ستادی نیز به دقت تبیین شد.
" ادیبینیا" ضمن تشکر از دفتر روابط عمومی و آموزشی همگانی در حوزه اطلاعرسانی درخواست کرد کارشناسان خبره این دفتر برای کمک در آگاهسازی مدیران امور و کارشناسان همیاری و همت بگمارند تا نتایج اولیه طرح را اواخر آبان ماه با حضور مدیران ارشد شرکت و معاونین دانشگاه های علوم پزشکی ارائه شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد