سرپرست فرمانداری کرمانشاه؛

تدوین طرح ساماندهی نان در کرمانشاه

سرپرست فرمانداری کرمانشاه از تدوین طرح ساماندهی نان در کرمانشاه خبر داد.
کد خبر: ۱۴۱۴۰۷۳

جام جم آنلاین؛  محمدرضا آمویی در جلسه کارگروه گندم، آرد و نان شهرستان کرمانشاه اظهار کرد: کیفیت نان یکی از دغدغه‌های مردم کرمانشاه است.

سرپرست فرمانداری کرمانشاه با اشاره به پیگیری ویژه کارگروه آرد و نان فرمانداری برای جبران کوتاهی‌های گذشته در موضوع کیفیت نان و نظارت بر کار نانوایان، عنوان کرد: ۳۰ جلسه کارشناسی برای ساماندهی وضعیت نان در کرمانشاه با حضور اعضای اتحادیه و کارگروه برگزار شده است.

آمویی با بیان اینکه نتیجه برگزاری این جلسات تدوین طرح ساماندهی نان در کرمانشاه است، خاطرنشان کرد: در این طرح کیفیت نان، نحوه فروش، قیمت نان، ساعت کار نانوایی‌ها، روز تعطیل هر نانوایی و… مشخص شده است.

سرپرست فرمانداری کرمانشاه افزود: این طرح در نخستین جلسه کارگروه آرد و نان استان کرمانشاه ارائه خواهد شد و پس از تصویب و طی مراحل نهایی، اجرایی می‌شود.

در این جلسه پرونده‌های تغییر نوع و مکان تعدادی از نانوایی‌های شهرستان کرمانشاه مطرح و به رأی اعضای کارگروه گذاشته شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها