به گزارش جام جم آنلاین همدان و به نقل از روابط عمومی فرمانداری شهرستان بهار، سید مجتبی حسینی در جلسه بررسی وضعیت کشتارگاه طیور شهرستان بهار، اظهار کرد: کشتارگاه طیور بهار ظرف مدت یک هفته باید نسبت به رفع بوی نامطبوع و رعایت نکات بهداشتی اقدام کند در غیر اینصورت طبق دستور قضایی اقدام خواهد شد.
وی افزود: مهلت یک هفته ای برای راه اندازی دیگ سوم پخت ضایعات و نصب تجهیزات کامل برای کنترل و حذف بوی نامطبوع، کاهش ساعت پخت ضایعات و کاهش حجم کشتار(۲۰۰۰ قطعه) از جمله تصمیمات اتخاذ شده در این جلسه است.
حسینی بیان کرد: در صورت عدم انجام تعهدات از سوی مدیر واحد مذکور، اقدامات قانونی و قضایی از جمله پلمب و توقف کامل واحد(در حوزه بهداشتی و زیست محیطی) اعمال خواهد شد.
در این جلسه علاوه بر مشکلات بوی نامطبوع این واحد، مواردی چون عدم رعایت موارد بهداشتی(محیط واحد و بسته بندی مرغ) مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
با توجه به انتشار بوی نامطبوع ناشی از پخت ضایعات مرغ این کشتارگاه در سطح منطقه که موجب نارضایتی مردم شهر بهار شده بود، هفته گذشته پس از بازدیدهای میدانی امام جمعه بهار، فرماندار و دادستان شهرستان بهار از این واحد و ابلاغ تذکرات لازم و نیز دادن مهلت برای رفع بوی نامطبوع، متأسفانه مدیر کشتارگاه اقدام لازم را به عمل نیاورده و موجب پلمب بخش پخت ضایعات این واحد شده بود.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد