بازدید معاون توسعه اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی ریاست جمهوری از هلدینگ پتروپالایش اصفهان

معاون توسعه اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی ریاست جمهوری از هلدینگ پتروپالایش اصفهان بازدید کرد.
کد خبر: ۱۴۱۷۹۳۲

جام جم آنلاین اصفهان؛ محسن قدیری، مدیرعامل هلدینگ پتروپالایش اصفهان در دیدار با  شقایق حق جو، معاون توسعه اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی ریاست جمهوری با اشاره به وجود ۴۵۰ پروژه در این هلدینگ اظهار داشت: برنامه ما این است که در سال ۱۴۰۶ به برترین پالایشگاه دنیا تبدیل شویم.

وی با بیان اینکه ما شاخصی تحت عنوان ضریب پیچیدگی (Complexity factor) داریم که تا قبل از اجرای پژوه‌هایی مانند DHT بر روی عدد ۶٫۲ قرار داشتیم و امروز با توجه به اضافه شدن پروژه KHT به ۷٫۲ و بعد از بهره برداری از واحد RFCC به ۱۲٫۶ خواهیم رسید، ادامه داد: در این روند بعد از راه‌اندازی واحد پتروشیمی به ۱۶ می‌رسیم و این شرایط را در حال حاضر تنها در کمتر از ۲ درصد از پالایشگاه‌های آمریکا شاهد هستیم.

با ما همه شرکت‌های دانش بنیان حوزه نفت اصفهان قرارداد داریم

مدیرعامل هلدینگ پتروپالایش اصفهان با بیان اینکه شرکت‌های دانش بنیان در استان اصفهان پراکنده است و ما با شرکت‌های دانش بنیان ساکن در شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان قرارداد داریم، افزود: ما در زمینه خودکفایی امکان تولید ۱۰ درصد از تجهیزات را نداریم و از این رو نسبت به ایجاد هاب در هلدینگ پتروپالایش اصفهان در ۵۳ هکتار زمین اقدام کردیم و نصب ۲۴ هزار متر مربع سوله را برای این امر در دستور کار داریم.

وی ادامه داد: در بحث رآکتورها واردات تکنولوژی از ایتالیا را در دستور کار داریم، برای تجهیزات ابزار دقیق و پنل‌های خورشیدی نیز تولید داخل را در دستور کار داریم چرا که اکثر این موارد در بخش هایتک است و ما را با توجه به تحریم ها تحت فشار قرار می‌‌دهد.

قدیری با اشاره به اینکه هفته گذشته تفاهم نامه‌ای را با شهرک علمی تحقیقاتی استان اصفهان امضا کردیم، ادامه داد: بر اساس این تفاهم‌نامه پردیس علم و فناوری ایجاد خواهد شد و شرکت‌های دانش بنیان می‌توانند در فضایی که ما ایجاد می‌کنیم فعالیت داشته باشند.

هوش مصنوعی استراتژی هلدینگ پتروپالایش اصفهان را تدوین می‌کند

وی با اشاره به اینکه ما درصدد نصب نرم افزار ERP در هلدینگ پتروپالایش اصفهان هستیم، افزود: خروجی این نرم افزار به هوش مصنوعی وارد خواهد شد و در نهایت نقشه استراتژی هلدینگ پتروپالایش اصفهان توسط هوش مصنوعی تدوین می‌شود.

مدیرعامل هلدینگ پتروپالایش اصفهان با اشاره به بکارگیری ۴۵۰ نخبه در هلدینگ پتروپالایش اصفهان طی یک سال اخیر گفت: این تعداد تا سال ۱۴۰۶ به ۱۰ هزار نفر خواهد رسید.

ما وظیفه کارآفرینی و کارسازی را داریم

همچنین مجید نادری نژاد، مدیرعامل شرکت مشعل پویا نیز در این جلسه با بیان اینکه ما دارای سه شرکت زیرمجموعه هستیم، اظهار داشت: تعمیرات روی خط پالایشگاه اصفهان، توسعه کارگاه‌های فعلی به کارخانه و مراکز دانشی از اهداف و برنامه‌های ما است.

وی با بیان اینکه جذب نیرو در شرکت مشعل پویا به صورت فیلتر شده و با استفاده از نخبگان بوده است، افزود: ما اهداف و برنامه‌های خود را با شهرک علمی تحقیقاتی در میان گذاشتیم مورد استقبال قرار گرفت و منجر به انعقاد تفاهم نامه شد.

مدیرعامل شرکت مشعل پویا با بیان اینکه ما وظیفه کارآفرینی و کارسازی را داریم، افزود: پردیس در دستور کار می تواند مرکز خوبی برای فعالیت نخبگان است و فرصت رشد و ارائه برای شرکت‌های علمی تحقیقاتی داده می شود.

وی با بیان اینکه ظرف سه سال ۱۵۰ شرکت در پردیس هلدینگ پتروپالایش اصفهان دور هم جمع خواهد شد، ادامه داد: همچنین بر روی نیروگاه‌های خورشیدی برای یک هزار مگاوات برنامه داریم و در زمینه جهش دانش بنیان نیز در زمینه انتشار گازهای آلاینده مجور تولید ۳۰ مگاوات برق را خواهیم گرفت.

نادری نژاد با بیان اینکه ما برای صنایع همجوار مانند نفت سپاهان و پتروشیمی نیز انرژی پاک را تامین خواهیم کرد، ادامه داد: طرح های علمی را نیز با همکاری دانشگاه‌ای استان از جمله دانشگاه‌های صنعتی اصفهان و آزاد اسلامی نجف آباد دنبال خواهیم کرد.

وی با بیان اینکه ساخت اینورتر، فست شارژرها، شارژرها، جمع آوری گازهای آلاینده بنزین‌ها و … را با دانشگاه‌ها در دستور کار داریم، گفت: همه این امور توسط نیروهایی دنیال می شود که بعضا قصد مهاجرت داشتند اما با راه اندازی این شرکت ماندگار شدند.

هر آنچه در توان داریم برای تسهیل امور هلدینگ پتروپالایش اصفهان بکار می‌گیریم

شقایق حق جو، معاون توسعه اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی ریاست جمهوری نیز در این دیدار با بیان اینکه ما درصدد ایجاد نظام نوآوری فراگیر در کشور و ایجاد عدالت در زمینه توزیع تسهیلات هستیم، اظهار داشت: اقدامات صورت گرفته در هلدینگ پتروپالایش اصفهان بسیار قابل تقدیر و مایه افتخار است.

وی افزود: این اقدامات می‌تواند ناشی از نفوذ هوش مصنوعی باشد، اینکه شما به نیروگاه خورشیدی و ساخت فست شارژرها توجه می‌کنید بسیار خوب است و توجه به نیروی انسانی نیز در این زمینه برای ما جالب است.

معاون توسعه اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی ریاست جمهوری با بیان اینکه بکارگیری ظرفیت‌های دانشگاه‌ها برای بکارگیری نخبگان رو به تکمیل شدن است، افزود: این در حالی است که در خارج از کشور این نخبگان دارای جایگاه خوبی برای صنعت هستند.

وی با بیان اینکه در هلیدنگ پتروپالایش اصفهان موقعیت خوبی برای نخبگان ایجاد شده است، اضافه کرد: اینجا زمین خوبی برای حضور نخبگان است و این امر مایه خوشحالی ما است.

حق جو با بیان اینکه در دوره جدید معاونت علمی و فناوری ایجاد صندوق های تخصصی شرکتی است، ادامه داد: برای این امر استفاده از ظرفیت شرکت‌های اقتصادی را در دستور کار داریم.

وی با بیان اینکه ما با هر آنچه در توان داریم در خدمت تسهیل و توسعه مسیر فعالیت‌های دانش بنیان در هلدینگ پتروپالایش اصفهان هستیم.

تغییر رویکردها می‌تواند منجر به ایجاد تحول در کشور شود

جواد مشایخ، سرپرست معاونت توسعه اقتصاد دانش‌بنیان معاونت علمی ریاست جمهوری نیز در این دیدار اظهار داشت: اگر مدیری رویکرد تحولی در پیش گرفت و امتیازاتی را از خود سلب کرد تا به اهداف جمعی برسد باید هم تکاملی ایجاد شود و این تجربه موفق تکثیر شود.

وی با بیان اینکه تغییر رویکردها می‌تواند منجر به ایجاد تحول در کشور شود، گفت: ما در ابتدای راه پرفراز و فرود هستیم و باید جریان ایجاد شده به جریان طبیعی تبدیل شود.

سرپرست معاونت توسعه اقتصاد دانش‌بنیان معاونت علمی ریاست جمهوری با بیان اینکه باید نوآوری به صورت مستمر در اکوسیستم اصفهان در جریان باشد، گفت: این اکوسیستم باید در زمینه عرضه و تقاضا دیده شود و مورد حمایت قرار گیرد.

وی تاکید کرد: در حال حاضر برای تبدیل نوآوری به عنوان پدیده طبیعی و عادی نیازمند محرک، الگوسازی و ابزارهای سیاستی هستیم که دولت باید آنها را ایجاد کند تا به نوآور شدن برسیم و معاونت علمی و فناوری در این زمینه بسیار اثرگذار است.

مشایخ با بیان اینکه معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور قدمتی کمتر از ۱۵ سال دارد و با حمایت رهبر معظم انقلاب تاسیس شده است، ادامه داد: حیات این معاونت در آینده مثمر تر خواهد بود، ما برای تصویب  قانون شرکت‌های دانش بنیان سال ۸۹  پیگیری‌های زیادی را انجام دادیم و به نتایج خوبی نیز رسیدیم.

وی با بیان اینکه قانون جهش تولید را نیز دنیال کردیم و در سال ۱۴۰۱ تصویب و امسال با ۲۰ ماده به مرحله اجرا در آمده است، گفت: دیدگاه ما در این قانون بسیار گسترده است و سعی داریم فناوری را در همه بخش‌ها پیاده سازی کنیم.

/* هاجر مقضی خبرنگار جام جم آنلاین

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها