به گزارش جام جم آنلاین، این افزایش صادرات برای آمریکا که تحریمهای خود علیه صادرات نفت ایران را حفظ کرده، ناخوشایند است. با این حال، ارسال محمولههای نفتی بیشتر از سوی ایران، تاثیر کاهش تولید عربستان سعودی، روسیه و سایر کشورهای گروه اوپک پلاس را تعدیل خواهد کرد.
طبق برآورد شرکت TankerTrackers.com Inc، ایران در ۲۰ روز نخست ماه اوت، ۲.۲ میلیون بشکه در روز نفت و میعانات صادر کرده است و اگر این روند حفظ شود، صادرات ایران در اوت سال ۲۰۲۳، بالاتر از ماههای دیگر امسال و بالاتری از میزانی خواهد بود که سایر شرکتهای رصدکننده نفتکش میگویند.
پیش از این هم آمار نشان میداد که صادرات نفت ایران افزایش پیدا کرده است اما آمار اوت، رشد قابل توجهی بالاتر را نشان میدهد. نرخ صادرات در ۲۸ روز گذشته نشان میدهد که نرخ صادرات ایران، ۲.۱ میلیون بشکه در روز بوده است.
شرکت TankerTrackers.com Inc این آمار را با بررسی تصاویر ماهوارهای و جمع آوری تک به تک دادهها، مونیتور کرده است.
سمیر مدنی، یکی از موسسان شرکت TankerTrackers.com Inc گفت: هیچ کدام از بشکههای صادراتی از ذخایر شناور نبوده است، با این حال ممکن است از مخازن خشکی منتقل شده باشند.
بزرگترین سهم صادرات اوت، مربوط به نفت خام بود و صادرات میعانات که نوع سبکتر نفت است، اندکی بیش از ۲۰۰ هزار بشکه در روز بود.
بر اساس گزارش بلومبرگ، در شرایطی که تحریمهای آمریکا، مانع از خرید نفت ایران توسط مشتریان کرهای و ژاپنی شده است، چین مقادیر زیادی از نفت ایران را خریداری میکند.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
بازگشت ترامپ به کاخ سفید چه تاثیری بر سیاستهای آمریکا در قبال ایران دارد؟
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگو با علی کاظمی، از ورودش به بازیگری تا نقشهای مورد علاقهاش
رضا جباری: درگفتوگو با «جام جم»: