رئیس کمیسیون حمل و نقل، ترانزیت و لجستیک اتاق بازرگانی گرگان عنوان کرد؛

افزایش صادرات؛ استراتژی مناسب برای توسعه صنعت مبل عطاآباد

قره باش، رئیس کمیسیون حمل و نقل، ترانزیت و لجستیک اتاق بازرگانی گرگان گفت: افزایش صادرات، استراتژی مناسب برای توسعه صنعت مبل عطاآباد در بستر انجمن کارآفرینان است.
قره باش، رئیس کمیسیون حمل و نقل، ترانزیت و لجستیک اتاق بازرگانی گرگان گفت: افزایش صادرات، استراتژی مناسب برای توسعه صنعت مبل عطاآباد در بستر انجمن کارآفرینان است.
کد خبر: ۱۴۴۰۱۴۸
نویسنده شبیر دائمی

به گزارش جام جم آنلاین از گرگان رحمان قره باش اظهار کرد: یکی از رسالت های اتاق بازرگانی شکل دهی تشکل ها و انجمن ها برای ساماندهی و هدایت آنها است.

رئیس کمیسیون حمل و نقل، ترانزیت و لجستیک اتاق بازرگانی گرگان با بیان اینکه رسالت تشکل ها و انجمن ها تسهیل گری برای اعضا است، از شکل گیری انجمن کارآفرینان مبل گلستان خبر داد و افزود: در روستای عطا آباد ۷۰۰ کارگاه مشغول فعالیت بوده و حدود هفت هزار نفر در این کارگاه ها مشغول به کار هستند و خوشبختانه این شغل به روستاهای همجوار هم تسری پیدا کرده است.

وی بیان کرد: یکی از کشورهای هدف برای صادرات مبل، ترکمنستان است و از آنجاییکه این کشور قطعات مبل های وارداتی را هنگام ورودی باز می کند، پیشنهاد می شود مبل ها به صورت دمونتاژ به ترکمنستان صادر شود.

وی با بیان اینکه ترانسفر کالا از بخش های مهم صادرات بخصوص مبل به عنوان یک کالای حجیم به حساب می آید، بیان کرد: اگر هزینه حمل و نقل افزایش پیدا کند به تبع آن هزینه تمام شده کالا هم بالا می رود و در نتیجه قدرت رقابت آن با رقبا را تضعیف می کند

به گفته وی، در صادرات مبل به صورت دمونتاژ هزینه حمل و نقل کاهش می یابد که البته در این روش هم مشکلاتی وجود دارد.

قره باش با اشاره به خوشه مبل عطاآباد، بیان کرد: وظیفه خوشه اتصال تولید کننده های پراکنده با یکدیگر و نیز با ادارات و نهادهای پشتیبان و متولی است که این اقدام توسط خوشه مبل عطاآباد به نحو احسن انجام شده است.

رئیس کمیسیون حمل و نقل، ترانزیت و لجستیک اتاق بازرگانی گرگان در خاتمه گفت: عامل خوشه با تلاش و ‌پیگیری به دنبال یافتن راهکاری برای مشکلات تولید کنندگان در زمینه های بازاریابی، فروش و شبکه فروش بوده که در این زمینه زحمات زیادی توسط عامل توسعه خوشه به عمل آمده است

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها