دکتر جواد شاهینفردر گفتگو با خبرنگار جام جم اظهار کرد : این دستگاهها برای تجهیز، توسعه و راهاندازی مراکز درمانی دیالیز استان اختصاص یافته و توزیع شده است.
وی افزود :۶ دستگاه دیالیز برای راهاندازی بخش دیالیز دپارتمان قلب و توسعه مرکز دیالیز بیمارستان امام حسن (ع) بجنورد، ۳ دستگاه برای راهاندازی مرکز دیالیز راز و جرگلان، ۵ دستگاه برای توسعه مراکز دیالیز بیمارستان امام علی (ع) بجنورد، ۲ دستگاه به بیمارستان جاجرم و ۵ دستگاه نیز برای توسعه مراکز دیالیز امام خمینی (ره) شیروان اختصاص یافته و توزیع شده است.
شاهین فر با اشاره به اینکه درحال حاضر ۳۰۸ نفر بیمار دیالیزی در دانشگاه ثبت شدهاند ، اظهار کرد : اختصاص دستگاههای دیالیز به استان موجب افزایش رفاه حال بیماران و ارتقای کیفیت خدمات میشود.
این مقام مسئول همچنین یادآور شد : تمام خدمات دیالیز ارائهشده به این بیماران در مراکز دیالیز تحت پوشش دانشگاه بصورت رایگان انجام میشود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی خراسان شمالی همچنین از خرید دستگاه پیشرفته HPLC با هدف انجام آزمایشهای تخصصی تشخیصدهنده مواد آلی موجود در ترکیبات با اعتباری حدود ۱۵ میلیارد ریال خبر داد و افزود: دستگاه HPLC موجود در معاونت تحقیقات و فناوری که دارای کارکرد تفکیک و تشخیصدهنده مواد آلی در یک ترکیب بود، پس از انجام ۷۰۰ ساعت کار غیرقابل استفاده شد.
شاهینفر ادامه داد: قیمت دستگاه جدید بیش از ۱۲ میلیارد ریال بود که پنج میلیارد ریال آن توسط وزارتخانه تامین شد و چهار میلیارد نیز از اعتبارات پژوهشی استفاده شد و با تحویل دستگاه قبلی، در جمع حدود ۱۵ میلیارد ریال تامین و دستگاه HPLC جدید خریده شد.
وی با اشاره به کاربردهای متعدد این دستگاه در مقایسه با دستگاه قبلی، گفت: بهبود عملکرد سیستم گرادیان پمپ دستگاه، ارتقای حد ردیابی، بهبود کیفیت آون ستون با قابلیت تنظیم دما تا ۱۰۰ درجه سانتیگراد، داشتن گواهی کالیبراسیون دستگاه و امکان کالیبر کردن آن و بهبود دتکتوردستگاه با نویز پایه بسیار اندک از جمله مزایای این دستگاه است./ خراسان شمالی ـ خبرنگار جام جم ـ اسدالله ابراهیمی
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد