به گزارش جام جم آنلاین لرستان اعظم روانشاد شامگاه در اختتامیه بخش جنبی سیونهمین دوره جشنواره موسیقی فجر در لرستان، با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی، یک انقلاب فرهنگی بود، ادامه داد: جشنواره امسال ویژگیهای منحصربهفردی داشت. برنامههای متفاوتی به یمن خلاقیت انجمن موسیقی لرستان برگزار شد.
وی گفت: در شب ساز و ترانه ترکیب نوا و کلمه اتفاق افتاد، در شب موسیقی زورخانهای، ترکیب ضرب و زنگ، صحنههایی بهیادماندنی را رقم زد. همچنین برای نخستینبار همزمان با مرکز استان، در چهار شهرستان بروجرد، نورآباد، کوهدشت، پلدختر جشنواره اجرا شد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان حضور کودکان و نوجوانان را در این دوره از جشنواره یکی دیگر از نقاط قوت آن دانست و اظهار کرد: پیشکسوتان فاخری که پیشانی فرهنگ و هنر هستند، در این جشنواره حضور داشتند که به تجارب ارزشمند آنها نیاز داریم.
وی به اجرای ارکستر سمفونیک استان لرستان با اجرای موسیقی راک و پاپ اشاره کرد و افزود: با این اجراها، سبک جدیدی در موسیقی و شناسنامه هنری لرستان ثبت شد.
او به حضور هنرجویان هنرستانهای زیبا، استعدادهای نوظهور موسیقی استان و اجرای خوانندگان پر آوازه استان اشاره و اظهار کرد: از لحاظ کمی، این دوره از جشنواره با ۳۵ گروه شامل ۳۰۰ هنرمند (۲۵۰ مرد و ۵۰ نوازنده زن) با سبکهای مختلف شامل محلی، سنتی، پاپ در همه ردههای سنی برگزار شد.
وی به حضور پررنگ مردم و خانوادهای فرهنگ و هنردوست اشاره کرد و گفت: صحنههای بسیار زیبایی در این دوره از جشنواره ثبت و ضبط شد که باعث افتخار است.
روانشاد با بیان اینکه جشنوارههای سرنانوازان، آواها و نواهای رضوی و جشنواره تال در استان برگزار خواهد شد، افزود: تلاش خواهیم کرد رشته موسیقی اقوام در استان راهاندازی شود.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد