به گزارش جام جم آنلاین،دکتر محمدجواد راعی گفت: پس از شناسایی و رصد بازرسان دانشگاه در شبکههای اجتماعی و دریافت مجوز از دستگاه قضایی، با همکاری نیروی انتظامی، ۲۵۰ قلم از انواع دارو و لوازم بهداشتی کشف و ضبط شد.
او با بیان اینکه کوچکترین واحد بسته بندی قابل عرضه، فروش یا مصرف از هر فراورده، باید شناسه گذاری اختصاصی داشته باشد، افزود: همه کالاهای سلامت محور بر اساس کدهایی که بر روی بسته بندی به عنوان بر چسب اصالت کالا درج شده است، در سایت ttac.ir وجود دارد و هموطنان میتوانند از طریق این سایت اصالت کالا را استعلام کنند.
دکتر راعی یکی دیگر از روشهای استعلام اصالت و سلامت یک محصول را استفاده از سامانه پیامکی استعلام برچسب اصالت عنوان کرد و افزود: سامانه پیامکی برچسب اصالت به شما این امکان را میدهد که به راحتی و بدون نیاز به اتصال اینترنت، اصالت کالای مورد نظر خود را مورد بررسی و سنجش قرار دهید.
این مقام مسوول در دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان اینکه تنها سامانه پیامکی مورد اطمینان برای استعلام اصالت کالا، سامانه ۲۰۰۰۸۸۲۲ است، اظهار کرد: برای آگاهی از اصالت و کیفیت کالا، حتما باید به شماره سامانه پیامکی درج شده روی آن دقت کنید و هر شمارهای غیر از ۲۰۰۰۸۸۲۲ روی محصول درج شده بود، باید متوجه شوید که محصول تقلبی است.
معاون غذا و داروی دانشگاه ضمن درخواست از فعالان این حوزه در خصوص تبعیت از قانون زنجیره تامین کالاهای سلامت محور، از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک با سامانه ۱۹۰ وزارت بهداشت تماس بگیرند.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد