جام جم آنلاین؛ محمدباقر محمدی، مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه، اظهار کرد: با توجه به تنوع حوادث و سوانح در دنیا و به تبع کشور، شاهد افزایش حوادث هستیم.وی با تأکید به روزرسانی آموزشهای امدادی، ادامه داد: جامعهای میتواند در برابر بحرانها مقاومت کند که یک جامعه آموزشدیده و آماده باشد تا تابآوری لازم را در بحث بحرانها داشته باشد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: یکی از نقاط ضعف ما در کشور در بحث بحرانها، علیرغم تلاشهای بسیاری که صورت گرفته در بحث آموزشها است.وی اشارهای به موقعیت کوهستانی استان و افزایش حوادث کوهستانی داشت و ادامه داد: حوادث کوهستان علاوه بر هزینهبری، امکانات تخصصی و ریسک بالایی را میطلبد.
محمدی با اشاره به بیش از ۹۹ حادثه کوهستان در سالی که گذشت، تصریح کرد: از ابتدای سال تاکنون بیش از ۳۰ حادثه کوهستان ثبت شده است.وی کرمانشاه را به لحاظ تعداد حوادث کوهستان دومین استان کشور معرفی کرد و افزود: متأسقانه به لحاظ تعداد فوتیهای حوادث کوهستان نیز دومین استان کشور هستیم.مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه تصریح کرد: با توجه با وضع موجود امکانات تخصصی امداد و نجات حوادث کوهستانی پاسخگو نیست باید به روزرسانی شود.
گفتنی است، در نشستی اخیرا با حضور استاندار کرمانشاه و رئیس سازمان امداد و نجات کشور توافقات راهگشایی برای ارتقای امکانات و تجهیزات هلال احمر استان صورت گرفت و اجرای این توافقات بزودی عملیاتی و اجرایی میشود.
این نشست توافقات خوبی در زمینه توسعه امکانات و تجهیزات به پایگاههای هلال احمر از جمله اختصاص بیش از ۳۰ دستگاه خودرو امدادی شامل آمبولانس، ست نجات، خودروهای کمک دار و کشنده حاصل شد و با توافقات شکل گرفته مقرر شد که پیگیری لازم اختصاص خودروها تا پایان سال به ۵۰ تا ۶۰ دستگاه افزایش یابد.در این نشست همچنین توافق شد که جمعیت هلال احمر کشور برای ساخت سریال و فیلم تلویزیونی با محوریت استان و هلال احمر کرمانشاه اقدامات لازم را انجام دهد.
دیگر توافق این بود که استان کرمانشاه به عنوان مرکز منطقهای غرب کشور در امداد هوایی و پشتیبانی عملیات های امدادی قلمداد و تقویت شود.همچنین با دستوراستاندار کرمانشاه مقرر شد که با توجه به نیاز استان، فرودگاه کرمانشاه موظف به همکاری در حفظ و نگهداری آشیانه و بالگرد هلال احمر باشد