به گزارش جام جم آنلاین همدان، دکتر محمدمهدی مجذوبی از اخذ مجوز تأسیس ۴ پژوهشکده در دانشگاه علوم پزشکی همدان خبر داد و اظهار داشت: خوشبختانه با پیگیریهای مستمر و توسعه ظرفیتها توسط مدیران دانشگاه علوم پزشکی این مهم حاصل شد.وی بیان کرد: به استناد رای صادره در ۲۹۲ جلسه شورای گسترش دانشگاههای علوم پزشکی، در تاریخ ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ با تاسیس ۴ پژوهشکده در دانشگاه علوم پزشکی همدان موافقت شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان به ایجاد پژوهشکده علوم بالینی ابن سینا، علوم و فناوری بهداشت، پژوهشکده سرطان و پژوهشکده علوم اعصاب و سلامت روان اشاره کرد و افزود: در راستای توسعه نظاممند زیرساختهای پژوهشی پیرو پیگیریهای صورت گرفته در ماههای اخیر و همزمان با سفر معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت به همدان در برگزاری نشست معاونین تحقیقات کلان منطقه ۳ آمایشی موضوع مجوز تاسیس ۴ پژوهشکده در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی پیگیری شد.
وی تصریح کرد: بعد از تصویب در کمیتههای فنی و تخصصی معاونت تحقیقات و سایر کمیتههای مقدماتی شورای گسترش دانشگاههای علوم پزشکی، نهایتاً در جلسه مورخ ۲۶ فروردین امسال به تصویب رسید و طی نامههای جداگانهای توسط وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به دانشگاه ابلاغ شد.
دکتر مجذوبی با بیان اینکه پژوهشکده علوم و فناوری بهداشت، بالینی ابن سینا، علوم اعصاب و سلامت روان و سرطان مجوز تاسیس گرفته است خاطرنشان کرد: ذیل هر یک از این پژوهشکدهها براساس ارتباط موضوعی و سایر ضوابط، ۳ تا ۶ مرکز تحقیقاتی مشخص و اعلام شده است.
وی گفت: با صدور مجوز تاسیس از طرف شورای گسترش وزارتخانه، پژوهشکدهها جایگاه قانونی و حقوقی پیدا میکنند و در واقع از وزارتخانه، مجموعه دولت و مجلس به رسمیت شناخته میشوند و امکان تخصیص ردیف بودجه ملی و همچنین ایجاد چارت و تشکیلات نیروی انسانی برای هر یک از پژوهشکدهها فراهم میشود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه با کسب این مجوزها امکان تاسیس و احداث زیرساخت و فضای فیزیکی با بهرهمندی از بودجههای ملی و استانی فراهم میشود گفت: علاوه بر این موارد با توجه به اینکه تاسیس پژوهشگاه مستلزم وجود حداقل ۳ پژوهشکده دارای مجوز است، با کسب مجوز این چهار پژوهشکده زمینه پیگیری تاسیس پژوهشگاه فراهم شده و براین اساس اخیرا ما درخواست کتبی تاسیس پژوهشگاه ابنسینا را از وزارتخانه ارسال کردیم.
وی عنوان کرد: اصولاً تصویب چهار پژوهشکده از یک دانشگاه در یک جلسه، نشان خوبی از سطح بالای حمایت مجموعه مدیران ارشد وزارتخانه از برنامهها و راهبردهای توسعهای دانشگاه محسوب میشود و ما باید تلاش کنیم با برنامهریزی مناسب از این شرایط مثبت و حسن اعتماد به ظرفیتهای موجود در جهت توسعه زیرساختهای تحقیقات و فناوری در ردیف دانشگاههای نسل سوم و چهارم حداکثر استفاد را داشته باشیم.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد