به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، نیکونژاد اظهارداشت: ثبت اطلاعات اموال منقول و غیر منقول شهرداری یزد یکی از اهداف و ارزوهای شهرداران و شوراهای اسلامی شهر یزد در ادوار گذشته بوده است تا به درستی بتوانند نقش حسابداری و حسابرسی اموال را انجام دهند ولی متاسفانه تا قبل از شورای ششم محقق نشده بود و خوشبختانه در این دوره و با تلاش همکاران عزیز شهرداری پس از دوسال به بهره برداری رسید.
رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر یزد ادامه داد: کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر یزد در طول قریب به دوسال گذشته یکی از مأموریت های خود را در راستای شفاف سازی و با هدف هویت دار کردن و ثبت اموال با ارزش شهرداری اعم از منقول و غیرمنقول وقف این موضوع کرده است که بتواند بانک جامع اطلاعات اموال شهرداری را تهیه و در معرض نمایش عموم قرار دهد.
نیکونژاد تصریح کرد: از آنجا که تاکنون اطلاعات اموال با ارزش شهرداری یزد به صورت متمرکز و تجمیعی وجود نداشته و احیانا اگر هم بوده تنها به صورت جزیره ای در اختیار بعضی از سازمان ها و مناطق بوده است، با پیگیری های انجام شده اقلام سرمایه ای موجود در شهرداری کد دار و در سامانه جامع بانک اطلاعات اموال شهرداری ثبت شده و همچنین اقلام مستعمل و از رده خارج نیز به صورت مجزا لیست برداری و جهت انجام مزایده مطابق با آیین نامه های مالی شهرداری به فروش گذاشته می شود.
رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر یزد گفت: در طول مدت ۲ سال گذشته اموال منقول سرمایه ای در ۱۰ سازمان، ۵منطقه و ۶ معاونت و حوزه شهردار به تفکیک استخراج شده و ضمن قرار گرفتن اطلاعات مربوط در سامانه اموال، میتوان در هر لحظه تعداد اقلام منقول سرمایه ای را آماربرداری و استخراج نمود.و از این به بعد کلیه جابجایی ها و نقل و انتقال، خرید و تخصیص اموال و ... از طریق این سامانه انجام خواهد گرفت.
نیکونژاد خاطر نشان کرد: امید است با پیگیری های در دست اقدام ، حداکثر تا ۶ ماه آینده شاهد رونمایی از سامانه بانک جامع اطلاعات املاک یا اموال غیر منقول شهرداری باشیم.
لازم به ذکر است، تاکنون حدود ۳۶۵۰۰ نوع کالا در شهرداری یزد شناسایی شده است که در سامانه مذکور کد گذاری و تجمیع شده است.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد