به گزارش جام جم آنلاین همدان، حمیدرضا حاجی بابایی در آیین افتتاحیه نخستین موزه سلامت غرب کشور، با بیان اینکه خیلی کم به همدان پرداختیم و به همین دلیل است که گاهی اوقات در همدان به گنجینههای بزرگی که وجود دارد توجه نمی کنیم، اظهار کرد: قلههای فرهنگی و تاریخی همدان برای تمامی مردم جهان شناخته شده است.
وی با بیان اینکه انسانهای ارزشمند و با اصالتی در همدان زندگی میکردند، گفت: همدان مهد افراد مهم و دانشمندان مختلفی در حوزه مختلف به خصوص پزشکی است که این مهم نشان دهنده تاریخ ارزشمند و اثر گذار همدان در حوزه درمان و پزشکی است.
نماینده مردم همدان و فامنین با بیان اینکه ثبت جهانی هگمتانه از ۲۱رای با ۲۱رای در دنیا مصوب شد، تصریح کرد: ثبت جهانی هگمتانه پایان کار نیست و لازم آثار دیگر همدان مثل گنجنامه، غار علیصدر و غیره که ظرفیت جهانی شدن را دارد در جهان به ثبت برسند.
وی با بیان اینکه موزه سلامت استان همدان بسیار پر محتوا و ارزشمند است و به قطعیت میتوان که از نظر محتوا این موزه غنی تر از سایر موزههای سلامت کشور است، خاطرنشان کرد: تاریخ پر آوازه کهن دیار هگمتانه سبب شد که استان در کشور به عنوان پایتخت تاریخ و تمدن شناخته شود.
نماینده مردم همدان و فامنین تاکید کرد: توصیه من به مسئولین و فرهیختگان این است که مثبت اندیشی در جامعه رواج داده و جایگاه همدان در کشور تقویت کنید چرا که تاریخ ۳۳۰۰ ساله همدان همانند ریشه با اصالت است و زمانی که به نسل جوان معرفی شود، به تاریخ پر آوازه و ارزشمند خود افتخار خواهند کرد.
حاجی بابایی با بیان اینکه ایجاد بیمارستان اکباتان اقدام بسیار اثرگذاری است که مورد نیاز همدان بود ومیتواند همدان را به قطب درمان تخصصی کودکان در غرب کشور تبدیل کند، اضافه کرد: راهآهن همدان افتخاری دیگر است که در تاریخ کهن دیار هگمتان به ثبت رسیده و در آینده نزدیک هیچ نقطه وجود ندارد که از طریق راه آهن به همدان وصل نشود .
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه همدان ظرفیت بسیار غنی در حوزه گردشگری و میراث فرهنگی دارد، گفت: این موزه ظرفیت آن را دارد به یک مقصد گردشگری در جهان تبدیل شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر