به گزارش جام جم آنلاین،اردشیر شهرکی گفت: چیکو به عنوان میوه گرمسیری در سطح ۲۳۱ هکتار از باغات میوه سیستان و بلوچستان کشت میشود که برداشت آن از تیرماه آغاز و تا پاییز ادامه دارد. وی ادامه داد: امسال پیشبینی شده است هزار و ۳۰۰ تن از این محصول تولید و روانه بازار مصرف شود. معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: این محصول گرمسیری عمدتا در شهرستانهای چابهار، سرباز، کنارک و قصرقند کشت میشود.
وی عنوان کرد: میوه چیکو؛ به شکل گرد تا بیضی به قطر ۱۰ تا ۱۵ سانتیمتر و طول ۱۲ سانتیمتر و وزن نرمال میوهها بین ۱۰۰ تا ۴۰۰ گرم است که برخی از ارقام به یک کیلوگرم نیز میرسد. شهرکی افزود: میوه این درخت دارای پوست نازک و صاف به رنگ قهوهای روشن، گوشت میوه نارس به رنگ زرد تا قهوهای روشن با شیرابه فراوان و سفت است، اما میوه رسیده فاقد شیرابه است و گوشت آن به رنگ قرمز، خیلی شیرین و آبدار است و طعم اسیدی کمی دارد.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد