متولد ۱۳۳۹ انزلی؛ مهندس، معمار، سیاستمدار و البته یک چهره ورزشی است. تحصیلاتش را در دانشگاه علم و صنعت به پایان رسانده و جالب اینجاست که آن زمان همدوره محمود احمدینژاد بوده است. او پیشتر عضو شورای شهر و رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران در دوره چهارم بود. وی معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران (مدیر عامل سازمان مهندسی و عمران) را از سال ۱۳۸۴ تا ۱۳۸۸ برعهده داشته است. از جمله پروژههای دوره تصدی وی در معاونت فنی و عمرانی میتوان به برج میلاد، تونل توحید، تونل رسالت، بوستان آب و آتش، تونل نیایش و تونلهای جمعآوری آبهای سطحی تهران اشاره کرد. دنیامالی در سالهای ۱۳۸۳ تا ۱۳۸۹ معاون وزارت راه و ترابری و ریاست سازمان بنادر و کشتیرانی را برعهده داشته است. دنیامالی دانش آموخته رشته معماری و شهرسازی در مقطع کارشناسی ارشد از دانشگاه علم و صنعت ایران (۱۳۷۱) و دکترای برنامهریزی شهری از دانشگاه علوم و تحقیقات ایران (۱۳۹۲) است و از ۱۳۷۱ تا ۱۳۷۴ مدرس دانشگاه علم و صنعت ایران، دانشکده معماری و شهرسازی و از ۱۳۸۷ تا ۱۳۸۹ مدرس دانشگاه آزاد اسلامی، رشته معماری و شهرسازی، واحد رباطکریم بود. اما سوابق ورزشی؛ دنیامالی بیگانه با ورزش نیست و این مقوله را به خوبی میشناسد.
او از ۱۳۸۳ تا ۱۳۸۹ رئیس فدراسیون قایقرانی ایران بود و همچنین عضو هیات مدیره فدراسیون جهانی کانوئینگ(ICF)، مسئول توسعه کانوئینگ در قاره آسیا، معاون فدراسیون جهانی دراگون بوت و عضو هیات رئیسه و خزانهدار. قهرمانی تیم آبهای آرام ایران در سالهای ۱۳۸۶، ۱۳۸۸ و ۱۳۹۰ در آسیا و مدالهای طلا در قایقرانی بازیهای آسیایی گوانژو سال ۱۳۸۹ از جمله دستاوردهای دوره تصدی او بر فدراسیون قایقرانی است.دنیامالی طی دو دوره (از ۱۳۸۵ تا ۱۳۸۶ و از ۱۳۹۴ تا ۱۳۹۶) رئیس هیات مدیره باشگاه ملوان انزلی بود و هماکنون رئیس مجمع باشگاه ملوان است.
اولویتهای وزارت ورزش و جوانان از نگاه حمید سجادی
در خصوص معرفی دنیامالی به مجلس تماس گرفتیم با حمید سجادی وزیر سابق وزارت ورزش و جوانان. او در خصوص اولویتهای وزیر آینده ورزش و جوانان گفت:«در خصوص اولویتها، در وزارتخانه قانونی هست به نام اهداف وزارت ورزش و جوانان. من برای هر عزیزی که جرات میکند و میخواهد وزیر ورزش و جوانان شود آرزوی موفقیت میکنم اما واقعا کار سختی است و وزیر آینده باید شرایط را فراهم کند تا این قانون و اهداف روی ریل بیفتد.» سجادی ادامه داد:«وزیر ورزش و جوانان باید اهتمام ویژهای روی جمعیت جوان و سرانه ورزش کشور داشته باشد. در خیلی از جاها نیاز به ابداع، نوآوری و خلاقیت احساس میشود، دقیقا همان چیزی که در جهان دارد اتفاق میافتد. امیدوارم بتوانیم شرایطی را فراهم کنیم که میزبانی رویدادهای مختلف و بینالمللی زیاد شود. نیاز به علم روز دنیا داریم و بخش مهمی از کار را هم باید بگذاریم روی توسعه و تعاملات بینالمللی ورزشی.» سجادی در پایان گفت:«موضوع دیگر نگاه به اقتصاد ورزش و جدی گرفتن نقش ورزش در اقتصاد است،آن هم با مشارکت بخش خصوصی و استفاده از ظرفیتهای دولت برای تقویت این بخش. انشاءا... اتفاقهای خوبی برای ورزش ایران و وزارت ورزش و جوانان خواهد افتاد.»