عضو اندیشکده صهیونیستی سادات ــ بگین اظهارات وقیحانه‌ای علیه ایران مطرح کرد

«خواب پنبه‌دانه» تحلیلگر اسرائیلی و واکنش تند تهران

ملت ایران را نشناخته‌اند

«با کجا مقایسه می‌کنید ایران را»؛این عبارت رارهبرمعظم انقلاب اسلامی ۱۵سال پیش در خطبه نمازجمعه تهران و در جریان فتنه پس از انتخابات ریاست‌جمهوری دهم،‌ خطاب به دشمنانی مطرح کردند که قصد داشتند با سوءاستفاده از فضای حاکم، کشور را به سمت بحران پیش‌ببرند.
«با کجا مقایسه می‌کنید ایران را»؛این عبارت رارهبرمعظم انقلاب اسلامی ۱۵سال پیش در خطبه نمازجمعه تهران و در جریان فتنه پس از انتخابات ریاست‌جمهوری دهم،‌ خطاب به دشمنانی مطرح کردند که قصد داشتند با سوءاستفاده از فضای حاکم، کشور را به سمت بحران پیش‌ببرند.
کد خبر: ۱۴۷۹۱۷۴
 
خطای محاسباتی دشمنان در این سال، در سال‌های بعدی نیز تکرار شد و هم‌اکنون نیز‌ جبهه کفر با جلوداری صهیونیسم، با تمام قدرت می‌کوشد تمامیت‌ارضی کشورمان را پایمال کند. تلاشی که با وحدت مردم و اطمینان جامعه به حاکمیت سیاسی،‌ پیشاپیش راهی جز شکست نخواهد داشت. 
حضرت آیت‌ا...خامنه‌ای، رهبر معظم انقلاب اسلامی چندی پیش در دیدار خانواده‌های معزز شهیدان امنیت با تأکید بر ضرورت به‌هم‌خوردن محاسبات غلط رژیم‌صهیونیستی درباره ایران گفتند: «آنها درباره ایران دچار خطای محاسباتی هستند، چراکه ایران و جوانان و ملت ایران را نمی‌شناسند و هنوز نتوانسته‌اند قدرت، توانایی، ابتکار و اراده ملت ایران را درست بفهمند که ما باید این را به آنها بفهمانیم.» حضرت آیت‌ا... خامنه‌ای درعین‌حال تأکید کردند که کیفیت کار را باید مسئولان ما به‌درستی تشخیص و آنچه به صلاح این کشور و ملت است، انجام دهند تا آنها بفهمند ملت ایران کیست و جوانان آن چگونه‌اند. 
موضوع خطای محاسباتی دشمنان، بارها در مواضع معظم‌له تکرار شده و نمود داشته است. در آخرین سخنرانی، ایشان تاکید کردند که قدرت،‌ توانایی، ابتکار و اراده ملت ایران برای دشمنان ناشناخته و فهم‌ناشدنی باقی مانده و وظیفه مسئولان است که توان ملت ایران را به دشمنان بفهمانند. بر این اساس،‌ ذکر نکاتی لازم می‌نماید. 
دشمنان ایران از طلیعه انقلاب اسلامی تاکنون، به شناخت درست و واقعی از ملت ایران دست نیافته‌اند و نمی‌دانند که ایرانیان دارای چه خوی و خصال نهادینه‌شده، در زمینه دفاع از شرف و اراده ملی خود هستند. مردم ایران که سختی‌های زیادی برای دستیابی به استقلال ملی و حاکمیت اسلام در تمام تاریخ معاصر خود متحمل شده‌اند، به‌هیچ‌وجه حاضر نمی‌شوند این استقلال و حاکمیت را از کف بدهند و باوجودهمه گلایه‌مندی‌ها،کیان ایران اسلامی رابه سوداگری هیچ نیروی استعماری، معاوضه نخواهند کرد. مردم ایران تا الان و در تمام سختی‌ها،‌ پای نظام جمهوری اسلامی ایران بوده‌اند و زین پس نیز با درک کامل از مشکلات و مسائل، این وفاداری را حفظ خواهند کرد. اساسا این وفاداری و دلدادگی به حاکمیت اسلام،‌ یکی از مهم‌ترین مؤلفه‌های قدرت نرم نظام جمهوری اسلامی است که نقشی بسزا در تاب‌آوری انقلاب در برابر فشار قدرت‌ها داشته است. 
   
جهاد؛ راه شکست دشمنان 
باوجود این،‌ دشمنان انقلاب هیچ تصورمبتنی بر واقعیت ازوفاداری مردم به نظام وحاکمیت اسلام ندارند وتصورمی‌کنند می‌توانند با عملیات روانی حول برخی مضایقات ازجمله درحوزه اقتصادی، یا موج‌سواری روی برخی چالش‌های فرهنگی، صف مردم را از حاکمیت جدا کنند.عدم شناخت دشمنان از سویه‌های فکری و معرفتی مردم ایران، آنها را به دفعات به سرمایه‌گذاری‌های بیهوده برای امر براندازی سوق داده است. این سرمایه‌گذاری‌ها البته برای آنهایی که براندازی را به‌مثابه شغل و حرفه خود می‌بینند،‌ تاکنون بسیار مناسب و سودآور بوده است.مشخص است که دشمنان با عدم درک روحیات مردم ایران، همواره چه در سطح راهبرد وچه درسطح روش وتاکتیک،‌ بدترین مسیرها را انتخاب کرده‌اند و اکنون و درمیانه بحران منطقه، این بیراهه برای آنها به شکلی دیگر تکرار شده است. دشمنان می‌کوشند با تولید تحلیل‌ها و اخبارفیک و ضریب‌دادن به مشکلات در فضای مجازی، مردم را از آینده ناامید و در نتیجه، وحدت درونی در حمایت از امر مقاومت را با شکست مواجه کنند. پادزهر این سیاست استعماری، حفظ هوشیاری ووحدت ملی حول«مقوله جهاد» درهمه ابواب آن است.درهمین باره،رهبر فرزانه انقلاب اسلامی در تاریخ ۱۹بهمن سال۱۴۰۰،دردیدار فرماندهان و کارکنان نیروی هوایی و پدافند هوایی ارتش، با اشاره به تاثیر جهاد بر شکست دشمنان،‌ فرمودند: «اگر شما درمیدان جهاد ــ هر جهادی؛ در هر دوره‌ای یک‌ جور جهاد لازم است؛ جهاد نظامی داریم، جهاد علمی داریم، جهاد تحقیقاتی داریم؛همه‌‌جورجهادی ــ حضورداشته باشید وفعال باشید،دشمن را شکست خواهید داد؛ چرا؟ چون خدای متعال این‌‌جور قرار داده که محاسبات دشمن غلط از آب درمی‌آید، درست نمی‌تواند محاسبه کند.»
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۱ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها