به گزارش جامجمآنلاین از ایرنا و به نقل از العربی الجدید، با ورود جنگ به سیصد و هشتاد و نهمین روز خود، ارتش اشغالگر اسرائیل به نسل کشی در شمال غزه ادامه میدهد و این پس از روز خونین در شهرک «بیت لاهیا» است.
فاجعه انسانی بغرنجتر میشود و خدمات امدادی و درمانی متوقف شده و بیمارستانها از درمان قربانیان کشتار عاجز ماندهاند و این به سبب محاصره شدید شمال غزه از سوی ارتش اشغالگر است. کشتار در بیت لاهیا در روز سه شنبه ۱۲۳ شهید، دهها مفقود و زیرآوار مانده به همراه داشته و این در راستای نسل کشی است که برای سومین هفته متوالی در شمال غزه ادامه دارد.
این رسانه گزارش داد: در بعُد سیاسی نیز هنوز تصویر روشنی درباره تحرکات بین المللی منجر به آتش بس، ولو به شکل محدود وجود ندارد. سخنگوی وزارت خارجه قطر از پیشرفتهایی در این زمینه سخن گفته، اما جزئیات زیادی فاش نکرده است.
برخی منابع به العربی الجدید اعلام کردند که صهیونیستها در حال رایزنی با مصریها با هدف به دست آوردن اطلاعات بیشتر درباره طرح پیشنهادی قاهره با موضوع آتش بس در غزه هستند.
این در حالی است که منابع فلسطینی از شهادت سه نفر در بمباران منزلی در شرق خان یونس در جنوب غزه، شهادت دو نفر در بمباران چادری در دیرالبلح در مرکز نوار غزه خبر دادند. این منابع همچنین به زخمی شدن شماری بر اثر بمباران منازل در خان یونس نیز اشاره کردند.
توپخانه رژیم صهیونیستی هم محله «الصبره» در جنوب غربی شهر غزه را گلوله باران کرد. این در حالی است که شمار شهدای غزه از ۴۳ هزار نفر فراتر رفته و شمار زخمیهای ناشی از حملات رژیم صهیونیستی نیز بیش از ۱۰۱ هزار نفر است.
رژیم صهیونیستی پس از تبدیل نوار غزه به یک ویرانه، حملات گستردهای را علیه مناطق مختلف جنوب لبنان آغاز کرده که با محکومیت جهانی مواجه شده است. پارلمان رژیم صهیونیستی نیز اخیرا بر خلاف هشدار جامعه جهانی، قانونی را تصویب کرده که به موجب آن، فعالیت آژانس امداد و کار سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (UNRWA) در داخل فلسطین اشغالی ممنوع میشود.
این در حالیست که اعضای شورای امنیت سازمان ملل دهم اکتبر گذشته (۱۹ مهر۱۴۰۳) و یک روز پس از هشدار «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل در این زمینه، درباره تصویب این قانون به رژیم صهیونیستی هشدار داده بودند.
دبیرکل سازمان ملل گفته بود که اجرای مصوبه پارلمان رژیم اسرائیل میتواند پیامدهای مخربی برای آوارگان فلسطینی در سرزمینهای اشغالی داشته باشد که این امر غیرقابل قبول است.
وی تاکید کرده بود: هیچ جایگزینی برای آنروا وجود ندارد.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد