استاندار فارس؛

برنامه دستگاه‌های اجرایی واقع‌بینانه تدوین شود

حسینعلی امیری،استاندار فارس از مدیران دستگاه‌های اجرایی خواست با در نظر گرفتن امکانات موجود و نگاهی واقع‌بینانه برنامه‌ریزی و این برنامه‌ها را اجرایی کنند.
حسینعلی امیری،استاندار فارس از مدیران دستگاه‌های اجرایی خواست با در نظر گرفتن امکانات موجود و نگاهی واقع‌بینانه برنامه‌ریزی و این برنامه‌ها را اجرایی کنند.
کد خبر: ۱۴۸۶۰۳۳

به گزارش جام‌جم‌آنلاین از ایرنا، حسینعلی امیری  در جلسه دیروز شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان اظهار کرد: شورای برنامه‌ریزی استان بر اساس قانون تشکیل می‌شود و دارای اختیاراتی‌ست و مصوبات این شورا لازم الاجراست.

به گفته او شورای برنامه ریزی و توسعه باید برای آینده استان برنامه‌ریزی و مسائل و مشکلات و چالش‌هایی را بررسی کند که استان در آینده با آن مواجه خواهد بود.

استاندار فارس با بیان اینکه این شورا باید ضمن ارزیابی و برنامه‌ریزی برای موضوعات مختلف استان، راهکار تعیین کند، افزود: بخشی از این اقدامات توسط خود مدیران استان و استاندار قابل انجام و اجراست و بخشی نیاز به اصلاح قانون و مقررات دارد که باید در سطح ملی پیگیری شود.

امیری افزود: متاسفانه تعدادی از دستگاه‌ها هنوز موفق نشده‌اند اعتبارات ملی خود را جذب و هزینه کنند و بعضی از دستگاه‌ها اعتبارات خودرا برگشت داده‌اند که امر پسندیده‌ای نیست.

وی بیان کرد:جذب، تخصیص و تصویب اعتبار، پر زحمت است و مدیر مربوط باید اعتبار تخصیص داده شده را در محل تعیین شده هزینه کند و با این اقدام موجبات توسعه مجموعه تحت مدیریت خود را فراهم کند.

به گفته استاندار فارس، یکی از معیار‌ها و شاخص‌های ارزیابی مدیران دستگاه‌های اجرایی میزان توفیق آن‌ها در جذب اعتبارات ملی و استانی است و مدیرانی که نتوانسته‌اند اعتبارات خود را جذب کنند باید پیگیری‌های لازم را انجام و نتیجه این اقدامات را جلسه آینده شورای برنامه‌ریزی گزارش دهند.

رسیدگی به وضعیت معیشتی و توانمندسازی زنان سرپرست خانوار از دیگر موضوعاتی بود که در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان فارس مورد توجه استاندار فارس قرار گرفت.

او با تاکید بر اهمیت ویژه این موضوع برای مدیریت ارشد استان، گفت: کمیته امداد حضرت امام (ره)، بهزیستی و اداره کل فنی حرفه‌ای استان فارس در این خصوص گزارشی دادند که پیش از این به عنوان تکلیف مشخص شده بود.

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها