به گزارش جام جم آنلاین همدان، میثم پورطلوعی اظهار داشت: این محموله به وزن ۲۵ تن صادر شده است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشارزی استان همدان از افزایش حدود ۱۲ درصدی تولید گوشت بوقلمون خبر داد و افزود: تولید گوشت بوقلمون سال گذشته ۶۴۴ تن بوده است.
وی بیان کرد: در حال حاضر ۱۱ (یازده) واحد پرورش گوشت بوقلمون به ظرفیت ۸۱۴۵۰ قطعه در استان همدان فعال است.
پورطلوعی عنوان کرد: مدت زمان دوره پرورش گوشت بوقلمون چهارماهه است و بیشترین پراکنش واحدهای تولیدی در شهرستان بهار با ظرفیت۴۹۵۰۰ قطعه قرار دارد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشارزی استان همدان ادامه داد: استانهای تهران، کرج و اصفهان از بازارهای هدف مصرف گوشت بوقلمون استان همدان محسوب میشوند.
گفتنی است، طبع گوشت بوقلمون گرم و تر بوده و منبعی غنی از پروتئین محسوب میشود که میتواند در رشد بافت و ترمیم بافتهای آسیب دیده موثر باشد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان