به گزارش جام جم آنلاین همدان، میثم پورطلوعی اظهار داشت: این محموله به وزن ۲۵ تن صادر شده است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشارزی استان همدان از افزایش حدود ۱۲ درصدی تولید گوشت بوقلمون خبر داد و افزود: تولید گوشت بوقلمون سال گذشته ۶۴۴ تن بوده است.
وی بیان کرد: در حال حاضر ۱۱ (یازده) واحد پرورش گوشت بوقلمون به ظرفیت ۸۱۴۵۰ قطعه در استان همدان فعال است.
پورطلوعی عنوان کرد: مدت زمان دوره پرورش گوشت بوقلمون چهارماهه است و بیشترین پراکنش واحدهای تولیدی در شهرستان بهار با ظرفیت۴۹۵۰۰ قطعه قرار دارد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشارزی استان همدان ادامه داد: استانهای تهران، کرج و اصفهان از بازارهای هدف مصرف گوشت بوقلمون استان همدان محسوب میشوند.
گفتنی است، طبع گوشت بوقلمون گرم و تر بوده و منبعی غنی از پروتئین محسوب میشود که میتواند در رشد بافت و ترمیم بافتهای آسیب دیده موثر باشد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی عیدانه با نخستین مدالآور نقره زنان ایران در رقابتهای المپیک
رئیس سازمان اورژانس کشور از برنامههای امدادگران در تعطیلات عید میگوید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمدجواد ایروانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شد