هم افزایی دستگاه‌های اجرایی به رفع بروکراسی منجر شود
رئیس دادگستری نی‌ریز در بازدید از کارخانه سیمان خاکستری:

هم افزایی دستگاه‌های اجرایی به رفع بروکراسی منجر شود

رییس سازمان جهاد کشاورزی قم:

افزایش ۲۵درصدی تولید گوشت مرغ

محمد رضا حاجی رضا،رییس سازمان جهاد کشاورزی قم گفت، سال گذشته میزان تولید گوشت مرغ در استان نسبت به سال قبل از آن با رشد ۲۵ درصدی همراه بود که این روند افزایشی در سال جاری نیز ادامه پیدا می‌کند.
محمد رضا حاجی رضا،رییس سازمان جهاد کشاورزی قم گفت، سال گذشته میزان تولید گوشت مرغ در استان نسبت به سال قبل از آن با رشد ۲۵ درصدی همراه بود که این روند افزایشی در سال جاری نیز ادامه پیدا می‌کند.
کد خبر: ۱۴۹۸۸۱۴

به گزارش جام‌جم‌آنلاین از ایرنا،محمد رضا حاجی رضا روز چهارشنبه بیان کرد: در سال ۱۴۰۳ با توجه به اقدام‌های صورت گرفته توسط سازمان جهاد کشاورزی قم، تعامل تشکل‌های طیور و نیز همت تولید کنندگان استان، میزان جوجه ریزی مرغ گوشتی در واحد‌های مرغداری گوشتی با رشدی معادل ٢٥ درصد نسبت به سال ١٤٠٢ به ١٢میلیون و ٢٨٥هزار و ٧٦٥ قطعه رسید و میزان تولید گوشت مرغ از ٢٥ هزار تُن فراتر رفت.

وی افزود: مهمترین راهبرد سازمان جهاد کشاورزی قم تامین امنیت غذایی مردم استان است و در همین ارتباط از هرگونه سرمایه‌گذاری در بخش تولید محصولات کشاورزی به خصوص افزایش ظرفیت تولید محصولات مرتبط با دام و طیور حمایت می‌کنیم.

استان قم به‌واسطه نزدیکی به بازار پایتخت و منابع غنی ژنی در بخش دام و طیور ظرفیت خوبی دارد، همچنین در کنار سرمایه‌گذاری مناسبی که در بخش دام و طیور صورت گرفته، در این بخش ۱۵ هزار نفر اشتغال مستقیم و حدود ۳۰هزار نفر اشتغال غیرمستقیم ایجاد شده‌است.

بیش از ۴۰ درصد ارزش‌افزوده تولید بخش کشاورزی استان قم مربوط به دام و طیور می‌باشد که این نکته نشان می‌دهد سرمایه‌گذاری خوبی در این حوزه انجام شده‌است.

بخش کشاورزی قم به عنوان متولی اصلی تامین امنیت غذایی مردم در زمینه‌های مختلف در سطح کشور دارای جایگاه مطلوبی است که از جمله آن می‌توان به رتبه ششم در تولید گوشت ماهیان خاویاری، رتبه هفتم تولید خاویار پرورشی، رتبه دهم ماهیان زینتی، رتبه سوم در تولید مرغ تخمگذار و تخم‌مرغ، رتبه سوم تولید توت و رتبه‌های ملی دیگر در تولید سایر محصولات کشاورزی اشاره کرد.

این بخش ۶ درصد ارزش‌افزوده استان قم را به خود اختصاص داده، همچنین ۵۰ هزار نفر به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم در بخش‌های مختلف حوزه کشاورزی قم مشغول فعالیت هستند.

میزان متوسط تولید بخش کشاورزی این استان در سال بیش‌از ۸۵۰ هزار تن در زمینه محصولات زراعی، باغی، دامی، شیلات و گلخانه‌ای است.

بیشتر بهره‌برداران بخش کشاورزی قم را روستاییان تشکیل می‌دهند به‌نحوی‌که کشاورزی به‌تنهایی حدود ۵۰ درصد اشتغال روستاییان در بخش‌های مختلف استان را به خود اختصاص داده‌است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها