ثبت یکی از بی‌ثبات‌ترین فصول تاریخ لیگ‌برتر فوتبال با تغییر مداوم سرمربی تیم‌ها

سندرم نیمکت بی قرار!

سوت پایان بیست و چهارمین دوره لیگ برتر فوتبال ایران به صدا درآمد تا از آن تنها مشتی خاطره و آمار و اعداد به جا مانده باشد. اسم تمام جنگ‌ها و کری‌خواندن‌ها، شادی‌ها و تلخی‌ها، دعوا و نزاع‌های مکرر را که در این فصل بارها چهره زشت فوتبال را نشان داد خاطره می‌گذاریم و از کنارش عبور کنیم اما آماری که از این فصل به‌جا مانده نشان می‌دهد که لیگ بیست و چهارم یکی از بی‌ثبات‌ترین فصول تاریخ لیگ برتر فوتبال ایران بوده است.
سوت پایان بیست و چهارمین دوره لیگ برتر فوتبال ایران به صدا درآمد تا از آن تنها مشتی خاطره و آمار و اعداد به جا مانده باشد. اسم تمام جنگ‌ها و کری‌خواندن‌ها، شادی‌ها و تلخی‌ها، دعوا و نزاع‌های مکرر را که در این فصل بارها چهره زشت فوتبال را نشان داد خاطره می‌گذاریم و از کنارش عبور کنیم اما آماری که از این فصل به‌جا مانده نشان می‌دهد که لیگ بیست و چهارم یکی از بی‌ثبات‌ترین فصول تاریخ لیگ برتر فوتبال ایران بوده است.
کد خبر: ۱۵۰۴۰۸۰
نویسنده یگانه عصاری - گروه ورزش
 
۱۰ تیم از ۱۶ تیم لیگ برتر در این فصل حداقل یک‌بار سرمربی خود را تغییر داده‌اند و در این بین استقلال با هفت تغییر در این فصل پرچمدار است!  
 
صندلی‌بازی در استقلال!  
استقلال سردمدار تغییر سرمربی در این فصل بود. آنها فصل را با جواد نکونام آغاز کردند اما شکست‌های مکرر و باخت در دربی در نهایت منجر به خروج او از درب باشگاه استقلال شد. بعد از نکونام، نیمکت استقلال دو مربی خارجی و سه مربی ایرانی را به‌خود دید. بختیاری‌زاده تیم را تحویل گرفت، موسیمانه آفریقایی جایگزین او شد، مجددا بختیاری‌زاده روی نیمکت نشست، نوازی آمد، بوژوویچ آمد و نتوانست حتی یک برد برای استقلال به‌دست آورد و اکنون مجتبی جباری سکان هدایت تیم را به‌دست گرفته اما گویا جباری هم سرمربی موقت است و آبی‌ها فصل بعد باید منتظر سرمربی خارجی باشند. وعده‌ها و شایعات فعلا این خبر را می‌دهد که استقلال با تغییر هفت سرمربی رکورددار تغییر سرمربی در فصل بیست و چهارم بوده و برای نخستین‌بار در تاریخ لیگ برتر، یک فصل را با تفاضل گل منفی به پایان رسانده باشد! 
     
۲۰ تغییر در ۲۶ هفته! 
خیبر خرم‌آباد اولین تیمی بود که تغییرات را شروع کرد. ابتدای فصل با رضا مهاجری کار خود را آغاز کرد اما پس از گذشت پنج هفته سرمربی تیم از کار برکنار شد. با برکناری مهاجری ابتدا مارکو اورلیو به‌صورت موقت و بعد سعید دقیقی هدایت این تیم را برعهده گرفتند. تیم بعدی مس رفسنجان بود. ابتدا محرم نویدکیا، سپس مسعود شجاعی و بعد سیروس پورموسوی به‌ترتیب روی نیمکت این تیم‌ نشستند. شمس‌آذر قزوین هم دستخوش تغییرات زیادی شد. مازیار زارع در پیش‌فصل تیم را تمرین داد و به‌عنوان سرمربی معرفی شد اما کمی بعد سعید دقیقی مجددا به این تیم بازگشت و بعد جدا شد! سپس رضا مهاجری هدایت شمس‌آذری‌ها را برعهده گرفت اما در هفت بازی تنها شش امتیاز کسب کرد تا در نهایت مهدی رحمتی جایگزین او شود. نساجی مازندران هم از این قاعده مستثنی نبود. ساکت الهامی کار خود را با این تیم آغاز کرد. سپس جای خود را به میلوشویچ داد. او بعد از چند هفته استعفا کرد تا الهامی بار دیگر روی نیمکت مازندرانی‌ها بنشیند و در نهایت متأسفانه تیم ریشه‌دار نساجی که امید بسیاری از هوادارانش بود، با رضا مهاجری به دسته پایین‌تر سقوط کرد. ملوان بندرانزلی، کار خود را با سعید دقیقی در پیش‌فصل آغاز کرد اما در نهایت مازیار زارع به ملوان بازگشت و هدایت این تیم را به‌عهده گرفت. ذوب‌آهن هم یک‌بار استعفای محمد ربیعی را نپذیرفت تا حالا در پایان فصل، از هم خداحافظی کنند. هوادار تهران هم کار را با مهدی رحمتی شروع کرد اما در ادامه امید روانخواه جایگزین او شد. با حضور بوژوویچ در استقلال تهران امیر خلیفه‌اصل جایگزین او شد تا استقلال خوزستان نیز از تغییر بی‌نصیب نماند. 
     
پرسپولیس و سپاهان 
پرسپولیس در این فصل یکی از تیم‌هایی بود که نتوانست انتظارات هوادارانش را برآورده کند تا هوادارانش رضا درویش را یکی از مقصران اصلی این ناکامی بدانند. پرسپولیس اواخر فصل قبل قرارداد اوسمار را تمدید نکرد تا در نهایت پس از مذاکره با چند سرمربی، گاریدو سکاندار نیمکت پرسپولیس شود. سرمربیگری او اما دوام زیادی نداشت تا کریم باقری به‌صورت موقت سرمربی پرسپولیس شود و پس از او اسماعیل کارتال به‌عنوان سرمربی این تیم معرفی شد اما در نهایت سهمیه آسیایی این تیم هم از دست رفت تا فصل به کام پرسپولیسی‌ها تلخ و اختلافات داخلی در این تیم نمایان‌تر شود. از سوی دیگر در سپاهان، مورایس پاییز سال قبل از این تیم جدا شد و کارترون به‌عنوان سرمربی این تیم معرفی شد تا در نهایت این تیم موفق به کسب عنوان نایب قهرمانی شود. 
     
یکی از بی‌ثبات‌ترین فصول تاریخ فوتبال 
زمستان سال گذشته نوشته بودیم احتمالا در آخرین روز بازی‌های لیگ برتر فوتبال، آماری از تغییرات سرمربیان حرفه‌ای لیگ برتر ثبت خواهد شد که هیچ نشانی از ثبات در فوتبال ایران ندارد واین وضعیت به نفع هیچ‌کس نخواهدبود جز دلالان؛ اتفاقی که افتاد. ۲۰ تغییر در ۲۶ هفته! بیشتر ازنصف تیم‌هاسرمربیان خود را حداقل یک‌بار در این فصل تغییر داده‌اند و برخی بیشتر! فصل بیست و چهارم تمام شد تا با این تغییرات، یکی از بی‌ثبات‌ترین فصول تاریخ لیگ برتر رقم بخورد. 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها