به گزارش جام جم آنلاین، امیر کیومرث حیدری فرمانده نیروی زمینی ارتش در حاشیه جشنواره کانونهایی ارزیابی و رشد سرمایههای انسانی نزاجا و در جمع خبرنگاران درباره رونمایی از ریزپرنده های اشاره شده گفت: نیروی زمینی ارتش ۲۳ گروه تسلیحاتی دارد و چرخه دفاعی نزاجا را تکمیل میکنند.
فرمانده نیروی زمینی ارتش افزود: نزاجا تصمیم قاطع و جدی دارد خود را برای ورود قاطع و جدی در عرصه جنگهای آینده آماده کند؛ فلذا مصوبهای از فرمانده معظم کل قوا گرفتیم تا تسلیحاتی وارد این نیرو کنیم که دارای ۴ ویژگی منحصر به فرد دور زن بودن، دقیق زن، هوشمند و قابلیت شبکه شدن را داشته باشند و این کار با قدرت و شدت در حال انجام است.
وی گفت: پهپادها و انواع بدون سرنشینها اعم از خودروها، پهپادهای راهبردی، عملیاتی، تاکتیکی در این سه مقیاس به صورت گسترده مورد بهره برداری اطلاعاتی، عملیاتی و انهدامی قرار میگیرند. اخیراً ورود گستردهای به موضوع ریزپرنده ها پیدا کردیم و تولید، تهیه و بهکارگیری و سازماندهی ریزپرنده ها و هم سامانههای که بتواند همزمان با ریزپرنده ها مقابله کند در حال انجام و اقدام است که بسیار موفق عمل کردیم.
امیر حیدری افزود: در گذشته رونماییهای بسیاری داشتیم و در قالب ارائه و بازدیدهایی که انجام شد، اهداف ما محقق شد که بخشی در تهران و سیستان و بلوچستان صورت گرفت به کارکنان و فرماندهان معرفی کردیم.
وی یادآور شد: امروز تمام نیروهای مسلح با چشمانی بیدار و دست به روی ماشه و گوش به فرمان فرمانده معظم کل قوا هستیم تا به هر تهدیدی در هر سطحی پاسخ قاطع و پشیمان کننده دهیم.
امیر حیدری در ادامه درباره بهره برداری از ریزپرنده های جدید در نزاجا گفت: ما هم ریزپرنده های با سرنشین و بدون سرنشین راهبردی و عملیاتی و تاکتیکی داریم و آنها را به کار میگیریم تا در صورت نیاز و ورود به جنگهای احتمالی آینده با قدرت و قاطعیت حضور داشته باشیم.
وی در ادامه درباره آخرین وضعیت انسداد مرزها عنوان کرد: بازدید مرزها در بازدید رئیس ستاد کل نیروهای مسلح قرار گرفت و اعلام رضایت کار بزرگ نزاجا در شمال شرق و جنوب شرق سپاه در انسداد مرزها کردند. ما ۱۰۳ کیلومتر دیوار را نصب و ۱۴۰ کیلومتر بستر دیوار را آماده کردیم. امیدواریم تا پایان امسال انسداد مرز را به ۴۰۰ کیلومتر برسانیم. برنامه ریزی خوبی برای انسداد مرز بسیار هوشمند و با حسگرهای در لبه فناوری انسداد مرزی هوشمند میشود تا بتوانیم مراقبت از مرز هوشمندانه داشته باشیم.
امیر حیدری در ادامه درباره تهدیدات اخیر دشمنان افزود: ارتش را در قالب نیروهای مسلح نگاه کنید و همه با چشمانی باز تهدیدات را رصد میکنیم و دستها به روی ماشه و گوشمان به فرامین فرمانده معظم کل قواست.
وی با بیان اینکه نیروهای مسلح ما پاسخگوی هر نوع تهدیدی در هر سطح و مقیاسی هستند، اضافه کرد: ملت بزرگوار ایران در آسودگی کامل باشند که هر گونه تهدیدی اگر عملی شود بدانند که مبدا تهدید در کسری از زمان با خاک یکسان خواهد شد.
فرمانده نیروی زمینی ارتش درباره ریزپرنده های جدید در نزاجا و تأثیر آن در توانمندی نیرو تاکید کرد: پهپادهای نیروی زمینی تهیه شده و به نیروها آموزشهای لازم داده شده است. پهپادها در سطوح مختلف راهبردی، عملیاتی و تاکتیکی هستند و آماده هستیم در صورت تعرضی از زمین با قاطعیت پاسخ دهیم. از طریق آسمان و هوا به ما عملیاتی انجام دادند بتوانیم با قاطعیت پاسخ دهیم و نیروهای مسلح ما آمادگی کامل دارند و بارها توسط فرماندهان این آمادگی اعلام شده است که دستمان روی ماشه و گوش به فرمان فرمانده معظم کل قوا است.
فرمانده نیروی زمینی ارتش به تشریح اهمیت کانونهای ارزیابی و رشد در ارتش پرداخت و بر لزوم برنامهریزی مناسب برای شناسایی و تقویت نقاط قوت کارکنان تأکید کرد.
وی با بیان اینکه اگر ما با احساس امیر فرمانده ارتش پیش برویم، بدون شک در آینده ارتشی وزین و گرانقدر از سرمایههای انسانی خواهیم داشت، افزود: "این افراد خیر و برکت خواهند بود و در هر کجای این ارتش منصوب شوند و مسئولیت بپذیرند.
امیر حیدری همچنین خاطرنشان کرد که برای دستیابی به نتایج مثبت از کانونهای ارزیابی، مسئولان باید به خود کمک کنند تا این کانونها به مرکزی برای شناسایی رشد و اعتلای کارکنان تبدیل شوند و نه جایی که کارکنان به خاطر عبور از آن دچار مشکل شوند.
فرمانده نیروی زمینی تصریح کرد: خداوند انسان را با هدفی خاص آفرید. بر این اساس، لازم است که برنامهریزی کنیم تا ضعفهای انسان را برطرف کرده و نقاط قوتش را تقویت کنیم.
وی افزود که این امر فرصت میدهد تا سازمان به یک سازمان پویا و هدفمحور تبدیل شود.
امیر حیدری در ادامه به ارزیابی دقیق سیستمهای سازمانی و امنیتی اشاره کرد و گفت: نیاز به بهبود در برخی مسائل احساس میشود.
وی تأکید کرد که نگاه به کانونهای ارزیابی باید به گونهای باشد که سرمایههای انسانی را در نظر بگیرد و نه صرفاً به بایکوت دیگران منجر شود.
وی در پایان یادآور شد: ما باید ابتدا ارزیابی کنیم و سپس افراد را بر اساس کارنامه ارزیابیشان در مسیر رشد و تعالی قرار دهیم. این افراد باید در حد و شأن خود و با توجه به داناییشان، مورد توجه قرار گیرند تا به دستاوردهای خوبی دست یابند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی اختصاصی روزنامه «جامجم» با عضو شورای سیاسی جنبش امل و نماینده پارلمان لبنان عنوان شد
بهروز افخمی در گفتوگو با «جامجم» از انگیزههای خود برای ساخت 90 دقیقه پایانی زندگی طیب گفت