به گزارش جامجمآنلاین از فارس، وقتی ماه محرم با تابستان همزمان میشود مصرف یخ و شکر علاوه بر دیگر اقلامی، چون برنج و روغن چند برابر میشود و همین امر عاملی برای کمیاب شدن و افزایش چند برابری قیمت این کالاها و ماهی گرفتن از آب گلآلود برای برخی دیگر است.
یخ بهداشتی یکی از ملزومات ایام محرم به ویژه دهه اول است که هیاتهای عزاداری و موکبهای مردمی در سطح شهر فعال هستند و به مردم خدمات ارائه میدهند.
متاسفانه امسال هم مانند سال گذشته این موکبها در زمینه تهیه یخ با مشکل مواجه بودند، چنانچه در یک بازدید میدانی و گفتگو با موکبداران متوجه شدیم در این ایام برخی کارخانههای یخسازی ساعت کار خود را کاهش میدهند یا به ظاهر عنوان میکنند یخ تمام شده است در حالی که در کنار خیابان کامیونها و وانتهایی هستند که قیمت یخ ۸۰ هزار تومانی را به ۱۲۰ تا ۱۴۰ هزار تومان یا شاید هم بیشتر میفروشند.
مهدی حسنی، اما این موضوع را قبول نداشت و گفت: بازرسین ما به صورت دائم کارخانههای یخسازی را بررسی کردهاند و هیچ کارخانهای در این ایام تعطیل نداشهایم و حتی با کاهش میزان تولید نیز مواجه نبودهایم.
وی با بیان اینکه هیچ پرونده تخلفی هم از سوی تعزیرات برای واحد یخسازی تشکیل نشده است، گفت: فروشندگان آزاد کنار خیابان تحت نظارت ما نیستند و مسئولیت نظارت بر آنها به عهده شهرداری است.
حسنی افزود: این قشر نیز توجیه خاص خود را دارند و میگویند یخ سریعا آب میشود و درآمد زیادی از بابت فروش آن عایدشان نمیشود.
وی گفت: ما تنها در دو روز تاسوعا و عاشورا آن هم به دلیل افزایش تقاضا کمی کمبود داشتیم که امری طبیعی است و نمیشود برای آن کاری کرد.
با این توجیه، این فروش دو برابری طبیعی است و جای حرفی باقی نمیگذارد، حال باید دید در ایام اربعین و دهه آخر صفر نیز که موکبهای عزاداری دوباره پر رونق میشود باز هم این ماجرا تکرار میشود یا باز هم باید برای تهیه یک قالب یخ برای خدمترسانی به دوستداران اهلبیت (ع) با چالش رو به رو شویم؟
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
رومینا سالک، قهرمان اسکیت جهان در گفتوگو با «جامجم»:
استاد مدیریت دانشگاه تربیت مدرس در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد