علی صفری بر ضرورت گسترش صنایع تبدیلی در منطقه تأکید کرد و گفت: اگر بتوانیم بخش بیشتری از انار تولیدی را به صورت فرآوریشده صادر کنیم، بهره اقتصادی بالاتری نصیب کشاورزان و تولیدکنندگان خواهد شد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی با قدردانی از برگزارکنندگان جشنواره گفت: به لطف خدا این جشنواره نسبت به سالهای گذشته پیشرفت چشمگیری داشته و نمایشگاه جانبی آن نیز بسیار پربارتر برگزار شده است.
صفری افزود: استان مرکزی یکی از مهمترین مناطق انارخیز کشور است و شهرستان ساوه بزرگترین تولیدکننده انار در ایران به شمار میرود و هیچ شهرستانی در سطح کشور سطح زیرکشت اناری برابر با ساوه ندارد.
وی با بیان اینکه در استان مرکزی سالانه حدود یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن انار تولید میشود، گفت: سطح باغات انار در این استان ۱۱ هزار هکتار است و بیش از ۱۷۰ هزار تن محصول از این باغات برداشت میشود که ۹۸ درصد آن مربوط به ساوه است.
صفری با اشاره به خشکسالیهای اخیر اظهار کرد: تداوم خشکسالی باعث کاهش تولید شده و هدف ما این است که با توسعه روشهای نوین آبیاری از منابع موجود حداکثر بهرهبرداری را داشته باشیم و باید اذعان کرد که وجود ایستگاه تحقیقات انار در ساوه فرصت مهمی برای ارتقای کیفیت محصول و افزایش قابلیت صادراتی آن است.
وی ادامه داد: سال گذشته بیش از ۳ هزار هکتار از باغات انار خسارت دیدند، برخی باغات بدون محصول و برخی دچار آسیب درختی شدند و امسال حدود ۱۳۰ هزار تن انار در ساوه تولید شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی گفت: خشکسالی واقعیتی است که نمیتوان آن را نادیده گرفت، بنابراین باید از منابع موجود به بهترین شکل استفاده کنیم.
صفری تاکید کرد: امید است با تکمیل پایانه صادراتی انار، در جشنوارههای آینده شاهد بهرهبرداری رسمی از آن باشیم و به طور حتم این پایانه نقشی اساسی در توسعه صادرات ایفا میکند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
هنرمندان در گفتوگو با «جامجم» از مؤلفههای هنری و فردی شخصیت زندهیاد ناصر مسعودی میگویند
امیر دریادار شهرام ایرانی در گفتوگو با روزنامه «جامجم» به مناسبت روز ملی جزایر سهگانه مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس انجمن متخصصان بیماریهای عفونی بررسی کرد
رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت در گفتوگو با روزنامه «جامجم»