ماکارونی فرمی: 2 پیمانه، کدو سبز: 2 عدد، ذرت پخته: نصف پیمانه، هویج متوسط: 2 عدد، زیتون بدون هسته: 20 عدد، پیازچه: 5ساقه، کالباس ژامبون: 100 گرم، نمک، فلفل و روغن سرخ کردنی: به میزان لازم و 2 عدد لیمو ترش تازه برای تهیه سس سالاد.
در ظرفی آب بریزید و مقداری نمک هم به آن اضافه کنید. ظرف را روی شعله قرار دهید و بعد از جوش آمدن آب، ماکارونیها را درون ظرف بریزید و بگذارید حدود 15 دقیقه بپزد. یادتان باشد مغز ماکارونی باید کاملا پخته و نرم شود. سپس آن را درون آبکش ریخته و آب سرد رویش بریزید و اجازه دهید خنک شود. حالا کدو سبزها را با پوست خلالی و خرد کنید و در روغن کمی تفت دهید. هویجها را هم پوست کنده و نگینی خرد کنید و همراه کدوها تفت دهید. در آخر پیازچهها را هم ریز کرده، تفت داده و بعد از زدن مقداری نمک آنها را کنار بگذارید. سپس ماکارونی را داخل کاسه دیگری بریزید و مواد تفت داده را هم که خنک شده به آن اضافه کنید. ذرت پخته و کالباس ژامبون خرد شده را هم به مواد سالاد اضافه کنید درصورتی که به فکر سلامتتان هستید و نمیخواهید از کالباس استفاده کنید، میتوانید به جای آن مقداری سینه مرغ پخته و ریز کرده درون سالاد بریزید. زیتونهای بدون هسته را درسته یا ریزشده به مواد اضافه کنید. حالا سالاد را خوب بهم زده و مخلوط کنید. آب لیمو ترشها را در ظرفی بریزید و نمک و فلفل هم به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. این سس سالم را روی سالاد بریزید و ظرف سالاد را درون یخچال بگذارید تا مدت نیم ساعت بماند.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد