
ضمن اینکه در روایت دیگری است که نوع خوشپخت و داغ این نان، آنقدر خوشمزه است که با لبهای طرف بازی میکند و اصلا به آن «لباش» میگفتهاند که الان به دلیل برخی مسائل به لواش تغییر نام یافته. لواش برعکس بقیه نانها، یک نان مردمی است و پخت سریع و آسانی دارد.
کافی است آب، آرد، خمیرمایه و نمک را با هم قاطی کنید و روی یک سینی داغ بگذارید تا لواش شما آماده شود. جالب اینجاست که حتی نوع خشکشده لواش هم خواهان زیادی دارد و مثل بقیه نانها نیست که نوع ماندهاش، کپکزده و بیمصرف باشد و سر از سطل زباله دربیاورد.
نان خشک لواش برای مسافرتها و غذاهای سنتی مثل دیماج کاربرد زیادی دارد و در برخی نسخ قدیمی گفته شده معنای دیگر لواش این است که حتی لاشه آن هم خوردنی است. برخی منتقدان غرضورز میگویند این نان به درد تلیت آبگوشت نمیخورد که نشانه حسادت آنهاست، چون لواش نانی برای تمام فصول و نسول (نسلها) است؛ یک نان نازک، جمع و جور و خودمانی و بدون ادا و اصول که قدمتی به بلندای تاریخ دارد.
احسان ناظمبکایی - جامجم
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
ابراهیم قاسمپور در گفتوگو با «جامجم»:
رئیس دانشگاه فرهنگیان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد: