به گزارش جام جم آنلاین به نقل از یورونیوز، آزمایشات دی ان ای برای گوشت گاو در تعداد دوهزار و دویست و پنجاه نوع غذای آماده در اروپا و بین پنجاه تا یکصد و پنجاه نوع غذا در هر کشور عضو. هدف این آزمایشات، تعیین میزان تقلب در این نوع غذاهاست که گستردگی آن هنوز نا معلوم است.
دولتهای اتحادیه اروپا توافق کرده اند این آزمایشات برای یک یا دو ماه ادامه پیدا کند. قرار است نخستین نتیجه ها در اواسط ماه آوریل اعلام شود.
نگرانی دیگر وجود گوشت اسب در غذاهای آماده است که ممکن است حاوی ماده “فنیل بوتازون” باشد که برای انسان مضر است. قرار است پنجاه تن گوشت در اروپا مورد آزمایش قرار گیرد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
تیم بسکتبال زنان استقلال پس از چند دهه برای حضور در لیگ برتر آماده میشود
سوسن اصلانی، نوازنده پیشکسوت سنتور در گفتوگو با «جامجم»:
در گفتوگو با مدیرکل توسعه گردشگری داخلی وزارت میراث فرهنگی مطرح شد