به گزارش روز چهارشنبه جام جم آنلاین از وزارت بهداشت، دکتر مصطفی قانعی در همایش شیمی صنعت با رویکرد تولید دارویی با بیان مطلب فوق، افزود: اگر سرمایهگذاری در بخش خودرو که نتیجه آن افزایش تصادفات و مرگ و میر مردم بود را به دارو اختصاص میدادیم وضعیت بهتری داشتیم.
وی اظهارداشت: در سال 77 برای 3.5 درصد واردات دارو 14 درصد اعتبارات دارویی کشور اختصاص مییافت که این رقم برای سال 88 به حدود 40 درصد اعتبارات و امروز بیش از 50 درصد اعتبارات برای 3.5 درصد داروهای وارداتی اختصاص مییابد.
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت با بیان این که پنج میلیارد دلار از اعتبارات صندوق توسعه ملی به تولید دارو اختصاص یافته است، تصریح کرد: شرکتهای دانشبنیان در صورتی که صادرات دارو داشته باشند میتوانند از صندوق توسعه ملی ارز دریافت کنند.
دکتر قانعی اضافه کرد: در صندوق نوآوری و شکوفایی نیز سه هزار میلیارد تومان اعتبار پیشبینی شده است که 95 درصد آن به حوزه سلامت اختصاص دارد.
وی ابراز داشت: اطلاعات تمامی شیمیدانها و نیازهای مواد اولیه دارویی کشور در سامانهای ثبت میشود و نقشه اجرایی تولید دارو باید به سندیکای داروسازی و انجمنها سپرده شود تا با تغییر دولتها برنامه تغییر نکند.
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: امروز باید تمام پایان نامهها در جهت تولید دارو ارائه شوند.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوان شد