به گزارش فارس، فاطمه اسکویی در همایش روز پرستار در سالن وزارت کشور افزود: نقشه جامع پرستاری با ایجاد تغییراتی مراحل نهایی خود را میگذراند و بر اساس آن سیاستها، اهداف مشخص میشود و نقشه تحول پرستاری که پیشنویس آن تهیه شده بر این اساس آماده میشود.
وی ادامه داد: برنامه راهبردی آموزش پرستاری تدوین شده است و در حوزه آموزشی و مراقبتی الگوی هیات علمی بالینی تهیه شده است تا از این طریق اعضای هیئت علمی در حوزه درمان مستقر شوند.
اسکویی گفت: آئیننامه صلاحیت حرفهای با همکاری تمام حوزههای مرتبط تدوین شده است و در برنامه کارشناسی رشته پرستاری گنجانده شده است و در امتحان جامع پرستاری برگزار خواهد شد تا افراد فارغالتحصیل پس از تأیید صلاحیتشان و با برگزاری آزمون به خدمت گرفته میشوند.
قائم مقام وزیر بهداشت در امور پرستاری از صدور پروانه کار پرستاری خبر داد و گفت: تلاش شده است تا حوزه بالین و آموزش با یکدیگر کار کنند و به این ترتیب دانشجویان سال چهارم پرستاری مهارتهای لازم را در دوره آموزشی خود کسب میکنند.
وی با اشاره به انتخاب دانشگاه برتر در امور پرستاری گفت: در این زمینه 6 دانشگاه معرفی میشوند که بر اساس ساختار و شایستگی مدیران و رضایتمندی انتخاب میشوند.
اسکویی از تصویب رشته کارشناس ارشد پرستاری اورژانس خبر داد و گفت: 10 رشته کارشناسی ارشد پرستاری ایجاد شده است که در گذشته فقط 2 رشته مدیریت و آموزش وجود داشت.
اسکویی افزود: رشتههای پرستاری اورژانس، سلامت جامعه، داخلی جراحی، کودکان، روان پرستاری، مراقبت از نوزادان، مراقبت ویژه، توانبخشی، سالمندی و مراقبت نظامی رشتههای جدیدالتأسیس هستند.
قائم مقام وزیر بهداشت در امور پرستاری گفت: برنامه جدید وزارت بهداشت تهیه راهنمای بالینی است که در این زمینه پرستاران مشارکت زیادی داشتهاند و قرار شده در برنامه پزشک خانواده حضور فعال داشته باشند.
اسکویی گفت: 150 هزار پرستار در کشور وجود دارد که 92 هزار نفر از آنها در دانشگاههای علوم پزشکی و سایر افراد در مؤسسات دولتی و غیردولتی فعالیت میکنند.
قائم مقام وزیر بهداشت در امور پرستاری تصریح کرد: یک هزار و 250 پرستار عضو هیئت علمی داریم که 25 درصد از آنها در دانشگاه آزاد خدمت میکنند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد