رییس جمهور در نشست مسکو ارائه کرد؛

4 پیشنهاد راهبردی ایران به کشورهای صادر کننده گاز

رییس جمهور ضمن ارائه چهار پیشنهاد راهبردی ایران در دومین نشست مجمع سران کشورهای صادر کننده گاز با بیان اینکه قیمت گذاری و عرضه عادلانه انواع انرژی و به ویژه گاز بسیاری از نابرابری ها را برطرف و زمینه فرصت طلبی و سلطه گری را محو خواهد کرد، گفت: تشکیل مجمع کشورهای صادرکننده گاز ابتکار بسیار ارزنده ای در جهت مشارکت عادلانه در مدیریت منابع و بازار انرژی است.
کد خبر: ۵۷۵۶۴۴
4 پیشنهاد راهبردی ایران به کشورهای صادر کننده گاز

به گزارش جام جم آنلاین به نقل ازپایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری،دکتر محمود احمدی‌نژاد عصر امروز (دوشنبه) به وقت محلی در دومین اجلاس سران مجمع کشورهای صادرکننده گاز که در کاخ کرملین در مسکو برگزار می شود، با بیان اینکه انحصار همواره موجب تبعیض، فقر و بی ثباتی اجتماعی و سیاسی بوده است، اظهار داشت: متاسفانه امروز گروهی که در سابقه خود دوران سیاه برده داری و استعمار را یدک می کشند، با تسلط انحصاری بر مراکز تصمیم گیری سیاسی و اقتصادی جهان تبعیض، فقر و ناامنی گسترده ای را بر اکثریت کشورها و ملت ها تحمیل کرده و مانع رسیدن جامعه جهانی به صلح و رفاه پایدار شده اند.

وی با اشاره به اینکه انرژی و به ویژه انرژی ارزان فسیلی مهمترین عامل اقتصادی در جهان است که در تنظیم شرایط و نوع تولید و کنترل بازار کالا و حتی در تنظیم سیاست های راهبردی و بین المللی نقش تعیین کننده دارد، تصریح کرد: متاسفانه انحصارطلبان اصرار دارند که با تسلط بر معادن و منابع انرژی جهان، قیمت آن را به نفع خود تعیین و همزمان کالا و خدمات خود را به قیمت دلخواه و یکطرفه در بازارهای جهان عرضه نمایند.

 احمدی‌نژاد با بیان اینکه در 100 سال اخیر تسلط انحصاری گروهی خاص بر منابع و بازار انرژی علاوه بر تامین ثروت هنگفت و بادآورده، بستر تسلط سیاسی آنان بر جهان را نیز فراهم کرده است، گفت: این عده از مراکز تنظیم اقتصاد جهانی و از فشار سیاسی برای تحمیل خواسته های خود بر بازار جهانی و ملت ها استفاده می کنند.

رییس‌جمهور با تاکید بر اینکه امروز باید با کمک یکدیگر جهان و مدیریت در بخش های گوناگون آن از جمله اقتصاد را از انحصار خارج و زمینه مشارکت عمومی و عادلانه در آن را فراهم نماییم، تصریح کرد: بخش اصلی منابع انرژی فسیلی و به ویژه گاز متعلق به ملت های ماست و می توانیم در یک مشارکت جمعی و هدفمند حقوق ملت های خود را استیفا نماییم. شایسته و عادلانه نیست که خریداران انرژی بیش از صاحبان اصلی آن سود ببرند؛ ما چیزی اضافه بر حق و عدالت نمی خواهیم.

دکتر احمدی نژاد در ادامه سخنان خود 1. تهیه، تصویب و اجرای مشترک مکانیزم های روشن برای قیمت گذاری انواع و اشکال مختلف گاز، 2. گسترش تبادل تجربیات فنی و اجرایی اعضا در زمینه استحصال، پالایش و تبدیل به عنوان یک بستر همکاری سازنده و مشترک، 3. گسترش سرمایه گذاری و همکاری مشترک در اکتشاف و بهره برداری بین اعضا و 4. پیش بینی ایجاد ساز و کار معین فرصتی برای کمک به کشورهای ضعیف و فاقد انرژی فسیلی را به عنوان چهار پیشنهاد جمهوری اسلامی ایران به مجمع کشورهای صادرکننده گاز در راستای تحقق اهداف این مجمع ارائه کرد.

رییس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه زندگی سعادتمند، سرشار از رفاه، امنیت و کرامت برازنده انسانهاست که البته همواره به دنبال آن نیز بوده اند، گفت: تحقق این آرزوی فطری و تاریخی مستلزم استقرار عدالت و مشارکت عمومی و فعال در مدیریت جهانی است.

دکتر احمدی‌نژاد با بیان اینکه زندگی پرشکوه و زیبا در حاکمیت عدالت، کرامت و آزادی حق همه انسانها و وعده الهی است، گفت: به لطف خداوند انسانها در مسیر شکوفایی استعدادهای الهی و زیبایی های معنوی در حرکت هستند و ایمان و عشق به عدالت روزافزون است.

رییس‌جمهور تصریح کرد: استقرار کامل عدالت در جهان که با خواست و مشارکت جمعی ملت ها و در سایه توحید حاصل می شود، سرآغاز زندگی حقیقی و شایسته بشری است که با حضور صالحان و مصلح کل، انسان کامل و امام عشق و زیبایی محقق خواهد شد؛ بیاییم با پافشاری بر عدالت و مدیریت مشترک جهانی و با همکاری و دوستی سهمی در این رویداد بزرگ داشته باشیم.

رییس‌جمهور ضمن تقدیر از ولادیمیر پوتین رییس جمهور روسیه به خاطر برنامه ریزی و پذیرایی خوب از شرکت کنندگان در اجلاس توفیق، سلامتی و عزت همه ملت ها را از خداوند بزرگ مسالت کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها