علیرضا یونسی

رشته خشکار

رشته خشکار شیرینی سنتی است که از رسوم قدیمی گیلان بوده و جزء معدود رسومی است که هنوز از گذشته در گیلان باقی مانده است.همچنین بسیاری از گیلانیان از چند روز مانده به ماه رمضان برای تهیه این شیرینی پرطرفدار آستین بالا میزنند ازااین طریق امرار معاش و کسب روزی میکنند.محتویات اصلی آن آرد برنج، شکر، مغز گردو، و ادویه‌جات معطر نظیر هل و دارچین است.
کد خبر: ۵۷۸۱۹۹
رشته خشکاررشته خشکار شیرینی سنتی
newsQrCode
برچسب ها: رشته
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها