علی بصیرپور پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به وضعیت آبی موجود در حوضه زایندهرود اظهار کرد: امسال هر تصمیمی که برای زایندهرود اتخاذ شده، به صورت جمعی و با مشورت و هماهنگی اعضای کمیته توزیع آب استان بوده است.
وی به یکی از مهمترین دلایل رهاسازی آب در رودخانه زایندهرود اشاره کرد و ادامه داد: تمام تأکیدات مدیران و مسئولان بر روی تأمین آب مورد نیاز برای کشت بهاره کشاورزان بوده است.
مدیر تأسیسات شرکت آب منطقهای استان اصفهان با تاکید بر اینکه براساس مصوبه نخستین کمیته توزیع آب استان مقرر شده بود که آب به مدت 90 روز در رودخانه و برای کشت بهاره کشاورزان جاری باشد، تصریح کرد: اما کشاورزان بنا به دلایلی خواستار اضافه شدن 10 روز به زمان رهاسازی آب در رودخانه شدند.
وی با بیان اینکه با توجه به این موضوع و رسیدگیهای کارشناسی اعضای کمیته توزیع آب مقرر شد که 10 روز دیگر به زمان جاری شدن آب در مسیر رودخانه و برای کشت بهاره کشاورزان اضافه شود، اضافه کرد: 12 تیر ماه امسال در مصوبه نخستین رهاسازی آب در رودخانه به عنوان خاتمه جاری بودن آب در رودخانه اعلام شده بود، اما در اصلاحیه این مصوبه 22 تیر ماه امسال به منظور زمان خاتمه جاری بودن آب در رودخانه مشخص شده است.
بصیرپور با اشاره به اینکه 22 تیر ماه امسال پس از 100 روز رهاسازی آب در رودخانه زایندهرود به منظور تأمین آب مورد نیاز برای کشت بهاره کشاورزان، جریان آب در زایندهرود متوقف میشود، تاکید کرد: چرا که ادامه یافتن این زمان به منظور جاری بودن آب در رودخانه سبب شکننده شدن وضعیت آب شرب مورد نیاز در استان میشود.
وی با تاکید بر اینکه با توجه به این موضوع جریان آب باید در رودخانه متوقف شود تا وضعیت شرب موجود در استان به مخاطره نیفتد، افزود: به صورت قطعی جریان آب در رودخانه زایندهرود به صورت تدریجی متوقف میشود، اما به احتمال قوی پس از توقف جریان آب در مسیر رودخانه مردم به مدت 10 روز شاهد وجود شورهزار در رودخانه هستند. (فارس)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد