حمید رعناقد در گفت و گو با ایسنا افزود: علاوه بر آن تعداد دیگری از گوزنها به مناطق مختلف کشور از جمله جنگلهای میرآباد سردشت که مکان بسیار مناسبی برای زیست این حیوانات است منتقل میشوند.
وی با بیان اینکه جزیره اشک مهم ترین زیستگاه گوزن زرد در تمام جهان است افزود: در سالهای گذشته نیز از این جزیره 2225 هکتاری به دیگر نقاط کشور که پتانسیل زیست گوزن زرد را دارد تعدادی از این حیوانات را زنده گیری کرده و انتقال میدادیم.
معاون محیط زیست طبیعی اداره کل محیط زیست آذربایجان غربی از برقراری امنیت در جزیره اشک و وضعیت مطلوب گوزنهای زرد این منطقه خبر داد و گفت: سال گذشته برخی از گوزنها از جزیره فرار کردند که تعدادی از آنها را زنده گیری کرده و به زیستگاه بازگرداندیم اما در سال 92 بدون هیچ مرگ و میری 213 راس گوزن توسط یک گروه 22 نفره شمارش شد که نشان میدهد هیچ گوزنی از جزیره فرار نکرده است.
رعناقد تاکید کرد: بر خلاف برخی گفتهها مبنی بر فراری شدن گوزنها به دلیل خشک شدن دریاچه، با علوفه رسانی و انتقال آب گوزنها وضع مطلوبی داشته و از جزیره فرار نکردهاند.
وی با بیان اینکه تا کنون 70 هزار لیتر آب از 100 هزار لیتری که مقرر شده بود به زیستگاه انتقال یابد فرستاده شده است به ایسنا گفت: تا کنون 10 تن علوفه نیز در دسترس گوزنها قرار گرفته و پروژه انتقال آب شیرین از سواحل غربی دریاچه ارومیه به جزیره اشک نیز در دست اجراست.
معاون محیط زیست طبیعی اداره کل محیط زیست آذربایجان غربی تصریح کرد: علاوه بر پمپاژ آب شیرین به جزیره طرحی نیز برای جمع آوری آب باران در دست داریم که به همین منظور فضاهایی را به مساحت 500 متر مربع ایجاد کردهایم تا بتوانیم آب را به سه آبشخور منطقه انتقال دهیم.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد