احسان الله مشتاق در گفتوگو با ایسنا، توضیح داد: صرفه داشتن تولید در بخش کشاورزی کمک میکند تا جلوی افراد سودجو برای تغییر کاربریهای اراضی کشاورزی گرفته شود؛ با برخوردهایی که داشتیم تغییر کاربریها در رودسر رو به کاهش است.
وی تصریح کرد: در شهرستان رودسر، بیشتر شالیزارهای جلگهای با تغییر کاربری تهدید میشوند.
مشتاق بیان کرد: ما به کشاورزان گوشزد میکنیم که نسبت به حفاظت از شالیزارهایشان بسیار دقت کنند و فریب واسطهها را نخورند زیرا سود فروش شالیزارها فقط به این واسطهها میرسد؛ آنها با خرید ارزان اراضی شالیزاری در آینده نزدیک، آن را به 5 برابر قیمتی که از کشاورزان خریدهاند به فروش میرسانند.
وی با بیان اینکه برداشت برنج در رودسر آغاز شده است، اظهار کرد: این برداشتها به صورت مکانیزه و دستی انجام شده است.
مشتاق با بیان اینکه کشت مکانیزه برنج هزینههای تولید این محصول را کاهش میدهد، ادامه داد: برنامهریزی کردهایم تا کاشت و برداشت را در رودسر افزایش دهیم؛ امسال در 3000 هکتار از شالیزارهای رودسر، برداشت برنج به صورت مکانیزه انجام میشود.
وی خاطرنشان کرد: سال گذشته در 2000 هکتار از شالیزارهای رودسر، برداشت برنج به صورت مکانیزه انجام شد و امسال 1000 هکتار دیگر برای برداشت مکانیزه در شهرستان رودسر افزوده شده است.
مشتاق با بیان اینکه کشت دوم، یکی دیگر از عوامل مهم افزایش درآمد کشاورزان است، خاطرنشان کرد: برنامه داریم امسال در سطح 4000 هکتار از شالیزارهای رودسر، کشت دوم انجام شود و در این کشت دوم، پرورش راتون در اولویت قرار دارد.
مدیر جهاد کشاورزی رودسر با بیان اینکه سالانه در شهرستان رودسر 50 هزار تن برنج سفید تولید میشود، خاطرنشان کرد: با همت کشاورزان در پرورش راتون، برنج تولیدی شهرستان، امسال به بیش از 55 هزار تن خواهد رسید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد