
نخست آنکه این سناریو مطرح است که گروههای تروریستی و القاعده بدون هماهنگی با آمریکا و صرفا به دلیل سیاستها و سناریوهای خود این تهدیدات را اعمال کردهاند. در صورت صحت این سناریو باید ریشه این امر را از یک سو در افزایش انزجار جهانی از سیاستهای آمریکا و از سوی دیگر ناتوانی غرب در مبارزه با تروریسم دانست. زمانی القاعده فقط در افغانستان بود اما تحرکات غرب موجب شد تا القاعده و تروریسم در سراسر جهان گسترش یابد.
دوم آنکه سناریو دیگر آن است که تهدیدات القاعده اقدامی از سوی دولتمردان آمریکا است. آمریکاییها این روزها با رسوایی شنود مکالمات شهروندان و حتی جاسوسی از جهانیان مواجه هستند. این امر هزینههای سنگینی برای آنها دارد. اکنون آنها برآنند تا با ادعای حمله تروریستی به سفارتخانهها و البته آگاهی از این حملات از طریق شنود مکالمات سران القاعده و افراد در ارتباط با آنها به توجیه رفتار خود بپردازند و حتی این سیاستها را تشدید نمایند آنها برآنند تا حتی قوانین سختگیرانهای را علیه افرادی مانند اسنودن که افشاگر اطلاعات دستگاههای اطلاعاتی و جاسوسی غرب میباشند، تصویب نمایند.
به هر تقدیر هر کدام از این دو مؤلفه که مطرح باشد یک اصل مشترک میان آنها وجود دارد و آن اینکه سیاستها و رفتارهای دولتمردان غرب به تهدیدی برای امنیت صلح جهانی مبدل شده است چرا که آنها گروههای تروریستی و القاعده را به حرکت واداشتهاند و یا اینکه در کنار این گروهها برای رسیدن به منافع خود فعال میباشند.
به عبارتی دیگر جهانیان از جمله مردم کشورهای اروپایی و آمریکا امروز قربانی سیاستها و تحرکات دولتمردانشان شدهاند که برای رسیدن به منافع خود از هیچ اقدامی حتی اجرای حملات تروریستی بایی ندارند و در این راه حاضر به کشتار میلیونیها انسان بیگناه میباشند.
قاسم غفوری-جام جم آنلاین
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگو با گردآورنده کتاب «قصه جریحهدار شد» مطرح شد
ناصر ابراهیمی در گفت و گو با جام جم آنلاین؛
گفتوگو با محمد خیراندیش در حاشیه اختتامیه جشنواره بینالمللی فیلم ۱۰۰
رئیس مرکز ارتباطات و رسانه آستان قدس رضوی از تولید یک برنامه نخبگانی میگوید