روحانی در مراسم معارفه وزیر کشور:

نه اصولگرایی بلکه وصول گرایی مهم است

روحانی در اولین جلسه هیات دولت تدبیر و امید:

آماده فداکاری برای بهبود معیشت مردم هستیم

حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی رییس جمهوری اسلامی ایران در اولین جلسه هیات دولت یازدهم با بیان اینکه خدا را سپاسگزاریم که نعمت خدمت به مردم را به ما عنایت کرد، گفت: هر یک از اعضای دولت در انجام وظایف و مسئولیت‌های قانونی خود مشکلی از مشکلات را حل و موجب سرافرازی ایران عزیز باشیم و زندگی مردم را بهبود بخشیم لازم است شکری بزرگ به جای آوریم.
کد خبر: ۵۸۹۳۰۸
آماده فداکاری برای بهبود معیشت مردم هستیم

به گزارش جام جم آنلاین به نقل ازپایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری،رییس‌جمهور با اشاره به اینکه مردم عزیز ایران با حضور در انتخابات شکوهمند 24 خرداد و رای قاطع خود به دولت تدبیر و امید ، زمینه خدمت گزاری را برای ما فراهم کرده‌اند، تصریح کرد: ما بعد از تشکر از حضرت حق، از مردم به خاطر اخلاص ، فداکاری، فهم و درک دقیق آنها در این مقطع تاریخی سپاسگزاریم.

 روحانی افزود: امیدواریم خداوند به همه ما توفیق دهد تا در طول مدت خدمت، خدمتگزار خوبی برای مردم کشورمان بوده و موجب رضایت حضرت ولی عصر(عج) و خشنودی مردم عزیز ایران باشیم و بتوانیم جایگاه ملت و کشور را در نقطه‌ای که شایسته است، با تلاش خود قرار دهیم.

رییس‌جمهور خاطرنشان کرد: البته تقدیر به دست خداوند متعال است اما تدبیر ، تلاش، کوشش و جهاد بر عهده ما خواهد بود و انشاءالله بتوانیم تلاش و همت را در مسیر خدمت به مردم به کار گیریم.

وی با بیان اینکه در این مقطع با مشکلات فراوانی مواجه هستیم، اظهار داشت: همه اعضای دولت آماده ایثار و فداکاری هستند که باید از وسوسه شیاطین به خداوند پناه برده و از امام عصر(عج) استمداد بطلبیم.

رییس‌جمهور ادامه داد: این وعده خداوند است که اگر آماده جهاد و ایثار باشید و مجاهدانه در این راه گام برداریم، خداوند بهترین راه و مسیر را به ما نشان خواهد داد.

دکتر روحانی خاطرنشان کرد: تردید ندارم که هیچ هدفی جز آمادگی برای ایثار و فداکاری نمی‌تواند همکاران بنده را به این راه کشانده باشد، چرا که شرایط کشور به گونه‌ای نیست که بگوییم کسی برای خواسته‌های نفسانی و رسیدن به جایگاه، این مسئولیت‌ها را قبول کرده باشد.

وی تاکید کرد: ما آمده‌ایم تا خود، جان و آبروی خود را فدای ملت کنیم و امروز روز فداکاری و فدا کردن همه سرمایه‌ خود برای کشور و ملت است.

دکتر روحانی اظهار داشت: ما اگر به عنوان دولت خود را آماده ایثار و فداکاری کنیم و مردم این را در عمل احساس کنند، مطمئناً پشتیبان دولت خواهند بود.

رییس‌جمهور تصریح کرد: مطمئناً با پشتیبانی مردم، دولت بیمه می‌شود و دست مردم که همان دست خداوند است، پشت سر ما خواهد بود که در آن هنگام همه مشکلات و موانع برداشته شده و خداوند راه را برای پیشرفت، تسهیل خواهد کرد.

دکتر روحانی گفت: اگر نیت ما خدمت به مردم بوده و این خدمت به همه ایرانیانی که زیر چتر ایران و ایرانیت قرار گرفته‌اند، برایمان افتخار باشد در حقیقت در همان مسیر حکومت علوی و محمدی(ص) حرکت کرده‌ایم.

رییس‌جمهور با بیان اینکه امروز اولین مسئولیت همه اعضای دولت بهبود معیشت مردم است، اظهار داشت: اگر زندگی مردم را تامین نکنیم آنگاه اخلاق، معنویت، رابطه صحیح و اساس ایمان در جامعه باقی نخواهد ماند.

دکتر روحانی تصریح کرد: همه تلاش‌ها برای این است که مردم زندگی نسبتا راحتی داشته باشند.

رییس‌جمهور افزود: باید همگی کمر همت را بسته و آستین‌ها را بالا زده و با تمام امید و تکیه بر خدا وارد عمل شویم.

وی با تاکید بر اینکه دولت هیچ ناامیدی نداشته و هیچ مشکلی نمی‌تواند در فعالیت‌های آینده ما تاثیر گذارد، گفت: شرط آن آمادگی برای ایثار و فداکاری است و همه باید در این مسیر با یکدیگر به طور هماهنگ کار کنیم.

رییس‌جمهور با اشاره به اینکه نباید وزرا به مسائل و موضوعات پیش روی خود به صورت بخشی نگاه کنند، اظهار داشت: علاوه بر اینکه همه دولت در بخش‌های گوناگون اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی باید به طور هماهنگ عمل کنند هر یک از اعضای دولت نیز با توجه به مسائل بخش خود، موضوعات فرابخش خود را نیز مدنظر قرار دهد.

دکتر روحانی با تاکید بر اینکه مسائل اقتصادی از جمله برنامه‌های اصلی کار دولت است، خاطرنشان کرد: در این راستا مقرر شده تا دو جلسه در هفته با حضور وزرای اقتصادی برای ایجاد چارچوبی مشخص در زمینه حل مسائل اقتصادی تشکیل شود و همه اعضای دولت در شرایط فعلی باید خود را با تصمیمات آن جلسه اقتصادی هماهنگ کنیم.

رییس‌جمهور با بیان اینکه مردم به این دولت امید بسته‌اند که البته امید آنها درست و به حق است، اظهار داشت: مسیر حرکت دولت همان مسیر حل مشکلات خواهد بود؛ چرا که دولت در زمینه اجرایی همواره باید تسهیل کننده امور باشد.

دکتر روحانی با بیان اینکه کار باید در دست مردم باشد و آنها در صحنه حضور داشته باشند، خاطرنشان کرد: اگر کار را به مردم بسپاریم امور بهتر و با کیفیتی بالاتر و کم خرج و سریع انجام شده و نشاط به جامعه بازخواهد گشت.

رییس‌جمهور تصریح کرد: اساس جامعه نشاط روحی بوده و ما باید آن را به جامعه بازگردانیم.

دکتر روحانی خاطرنشان کرد: اعتقاد ما بر این است که کشور متعلق به مردم بوده و ما می‌توانیم بهترین تسهیل کننده امور در زمینه‌های مختلف برای مردم باشیم و در این صورت انشاءالله موفق خواهیم بود.

رییس‌جمهور با تقدیر از نمایندگان و هیات رییسه مجلس شورای اسلامی برای تلاش 4 روزه آنان در بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی و همه کسانی که به عنوان موافق و مخالف وزرا سخنرانی کردند، اظهار داشت: نمایندگان مجلس به هر حال در چارچوب قانون حرکت کرده و نظر آنها هر چه بوده برای ما محترم است.

دکتر روحانی افزود: ما به قانون و مجلس که برآمده از مردم و قانون است احترام می‌گذاریم.

رییس‌جمهور با تقدیر از همه وزرایی که در این مقطع مسئولیت را قبول کرده و به کمک دولت آمده‌اند، اظهار داشت: وزرای محترم در جلسات مجلس بسیار منطقی سخن گفته و به سوالات پاسخ دادند که رعایت ادب و اخلاق آنها قابل تقدیر است.

منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید

در اولین جلسه هیات دولت پس از سخنان دکتر روحانی منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید توسط دکتر نهاوندیان رییس دفتر رییس‌جمهور و سرپرست نهاد ریاست جمهوری قرائت شد و پس از آن اعضای دولت در پیشگاه قرآن کریم سوگند یاد کردند تاهمواره در دوران مسئولیت خود به منشور اخلاقی دولت «تدبیر و امید» متعهد بوده و همه توان خود را در راه ایفای وظیفه خود بکار گیرند.

متن «منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید» که در اولین جلسه هیات دولت یازدهم به ریاست حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی، قرائت شد، به شرح ذیل است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید

1- خداوند را در همه حالات ناظر بر اعمال و رفتار خویش و مسئولیت را امانتی الهی بدانم.

2- همه آحاد مردم ایران را از همه اقوام و مذاهب الهی و بدون توجه به تفاوت‌های فردی، جنسیتی و گروهی، محترم بشمارم و از حقوق، حریم خصوصی، حیثیت و شرافت آنان پاسداری کنم و در استفاده از تمام سرمایه‌های انسانی کشور بکوشم.

3- هدف اول من تامین مصالح پایدار نظام جمهوری اسلامی ایران باشد و در صورتی که بین منافع فردی حزبی، سازمانی، قومی و حرفه‌ای من با مصالح ملی تضادی باشد، از منافع خود بگذرم و مصالح ملی را مبنای تصمیم قرار دهم؛ در تمام تصمیمات و اقدامات خود، سیاست‌های کلی نظام (ابلاغ شده توسط مقام معظم رهبری)، برنامه‌های توسعه، قوانین و اولویت‌های اعلام شده از طرف رییس‌جمهور را مد نظر قرار دهم.

4- اندیشه‌ام در مدار اعتدال، تصمیماتم بر مبنای تدبیر و رفتارم در چارچوب قانون باشد و از تندروی، شتاب‌زدگی و خودسری بپرهیزم.

5- همواره از دروغ بپرهیزم؛ به شعور و افکار عمومی احترام بگذارم؛ از دست‌کاری در اطلاعات و یا ارایه اطلاعات به گونه‌ای که موجب فریب دیگران به ویژه مسئولان عالی نظام شود به شدت پرهیز کنم؛ به عنوان امین نظام جمهوری اسلامی، اطلاعات و اسرار نظام را حفظ نمایم؛ چه در زمان مسئولیت و چه بعد از آن رازدار باشم.

6- در تمام تصمیمات و اقدامات خود جویا و پذیرای نقد و نظر دیگران باشم، مسئولیت خطاهای خود را بپذیرم؛ برای دیدگاه مخالف و انتقاد، ارزش قائل باشم و خود را مقید به گزارش‌دهی منظم به رییس‌جمهور و مردم بدانم.

7- نگاه و هدف خود را به سازمان تحت مدیریت خود محدود نکنم، بلکه تعاملات بین سازمانی و هم‌افزایی های فراسازمانی را مدنظر قرار دهم. در این راه به ویژه با وزارت‌خانه‌های هم‌گروه، فراتر از منافع سازمانی و با هدف دستیابی به اهداف ملی همکاری مؤثر داشته باشم.

8- مبنای واگذاری مناصب را شایستگی، راستگویی و درستکاری قرار دهم و نزدیکان سببی و نسبی من در انتصابات از هیچ امتیاز و تقدمی برخوردار نباشند.

9- مدیران زیردست خود را برای پذیرش مسئولیت‌های بزرگتر و بلند رتبه‌تر آماده کنم و کارکنان خود را به مثابه سرمایه‌ای بپندارم که بهره‌وری و بالندگی آن‌ها بر عهده من است.

10- نظرات تخصصی مدیران قبلی، کارمندان، منتقدان و مشاوران مستقل خود را جویا شوم و به آن توجه ویژه کنم.

11- حق مردم در دسترسی به اطلاعات را پاس دارم، شفافیت اطلاعاتی را مبنای عمل قرار دهم؛ در ارایه اطلاعات به آنان و تعامل با رسانه‌ها فعالانه و با رویکرد مثبت عمل کنم و در این مسیر با نظام اطلاع‌رسانی دولت هماهنگ عمل کنم.

12- سرمایه‌های هستی چون انرژی، محیط زیست و نیروی انسانی را سرمایه‌های تمام بشر دانسته، در حفظ، کاربرد درست و بهسازی آنها کوشش کنم و این سرمایه را همچون میراثی بپندارم که از گذشتگان به ما رسیده است و چون امانتی بپندارم که باید به آیندگان برسانیم.

13- هر گاه به این جمع‌بندی برسم که توان لازم برای انجام مسئولیت را از دست داده‌ام مراتب را به رییس‌جمهور اعلام کنم و زمانی که می‌خواهم سازمان تحت مدیریت خود را تحویل مسئول بعدی دهم، تمام اطلاعات و تجربیات خویش را به جانشین خود منتقل کنم.

من در پیشگاه قرآن کریم و در برابر رییس‌جمهوری اسلامی ایران به خداوند قادر متعال سوگند می‌خورم که همواره در دوران مسئولیت خود به منشور اخلاقی دولت «تدبیر و امید» متعهد باشم و همه توان خود را در راه ایفای وظیفه‌ام بکار گیرم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۲
مهدی
Iran, Islamic Republic of
۱۰:۲۱ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۸
۰
۰
خدا كنه با تدابیر درست فقط بتونید این غول تورم را متوقف كنید. سفره ما داره هر روز خالی تر میشه. ترو به خدا تمام تلاشتونو بكار ببندید. وقتی می بینم بچه ام ازم یه چیزی میخواد و من مجبورم حواسشو پرت كنم تا از یادش بره شبا راحت نمیتونم بخابم. به امید پیروزی شما و دولتتون. مهدی
ایرانی
Iran, Islamic Republic of
۱۱:۰۱ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۸
۰
۰
زنده باد اقای روحانی امید همه این مردم به شماست تا از این بدبختی كه دولت قبلی باعث و بانی اون بوده نجاتشون بدید ما هم برای موفقیت شما دعا میكنیم

نیازمندی ها